UUSIMMAT

Testissä Samsung Galaxy S20 Ultra, Nokia 5.2 -vuotokuva, Windows 10 päivittyy uusilla ominaisuuksilla – ja viikon 11/2020 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

15.03.2020 16:43 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 11/2020 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut muun muassa seuraavaa:

Testi: Samsung Galaxy S20 Ultra -puhelin – Kaikkea vähän enemmän, jotain jo liikaakin

Odotukset Samsungin puhelimien uutta huippumallia kohtaan ovat aina kovat. Valmistaja on nimittäin onnistunut luomaan maineen yhtenä merkittävimmistä uusien mallien kehittäjistä, ja uusi malliston huipulle asettuva puhelin on aina tapaus. Samsung Galaxy S20 Ultran kohdalla aivan kaikki kehitys ei ole kuitenkaan osunut täysin oikeaan.

Nokia 5.3:sta eli ”Captain Americasta” vuoti uusi kuva

Nokian tulevasta ”Captain America”-koodinimellä tunnetusta puhelimesta on vuotanut uusi kuva. Se saa todennäköisesti viralliseksi nimekseen Nokia 5.3.

Windows 10 saa Maceista tutun elämää helpottavan ominaisuuden – ja liuta muitakin herkkuja luvassa

Windows 10 versio 2004 (tai vaihtoehtoisesti 20H1) saa mielenkiintoisia uusia ominaisuuksia, joita on luvassa piakkoin. Malttamattomimmat voivat jo kokeillakin niitä.

AMD on siirtymässä näytönohjaimien referenssimalleissa kahden tuulettimen jäähdytykseen

AMD on siirtymässä Nvidian vanavedessä kahden tuulettimen jäähdytykseen referenssimalleissaan, jolloin paljon keskustelua herättäneet blower-jäähdytysratkaisut jäisivät sopimusvalmistajien vaihtoehdoiksi.

Xiaomi lähetti Mi 10 Pro -puhelimen 108 megapikselin kameran avaruuteen satelliitin kyydissä – Tällaisia kuvia se otti

Xiaomi kertoo tuoreella mainoksellaan yhdistäneensä Xiaomi Mi 10 Pro -mallissa käytetyn kameran satelliittiin. Videolta voi nähdä, millaiseen kuvamateriaaliin kamera pystyy, kun kohteena on oma kotiplaneettamme.

DuckDuckGo-selainfirma auttaa nyt muitakin toimijoita estämään jälkiesi seuraamisen – tekee silti myös rahaa

Yksityisyydensuojalla profiloitunut selainyritys DuckDuckGo haluaa myös muiden yritysten suojaavan käyttäjän yksityisyyttä. Heillä onkin keino, jolla he voivat auttaa muita toimijoita.

Muropaketin uusimmat