UUSIMMAT

Tulevasta Samsung Galaxy S20 FE -mallista vuoti mallinnoksia

17.08.2020 12:59 | Muropaketin toimitus

Samsung julkisti viime vuoden loppupuolella Galaxy S10 Lite -mallin, jonka seuraaja näyttäisi olevan Samsung Galaxy S20 FE.

Samsung aikoo näillä näkymin julkaista Galaxy S20 -mallistoon vielä neljännen mallin, joka tulee olemaan edullisempi ja karsitumpi Galaxy S20 Fan Edition eli FE. Puhelimesta vuotaneiden mallinnosten perusteella se vastaa ulkonäkönsä puolesta hyvin paljon Galaxy S20 -malleja, mutta sen näyttöpaneeli on kaarevan sijaan tasainen.

Galaxy S20 FE:n kamerat on aseteltu puhelimen takapuolella vasemmassa ylänurkassa sijaitsevaan kyhmyyn. Etukamera on puolestaan asetettu reikään, joka on symmetrisesti keskellä näytön yläreunaa, kuten PriceBaban julkaisemista kuvista voi huomata.

Teknisten ominaisuuksiensa puolesta Samsung Galaxy S20 FE tulee todennäköisesti tarjoamaan Snapdragon 865- tai Exynos 990 -suorittimen, noin 6,4-6,5-tuumaisen 120 hertsin virkistystaajuudella toimivan näytön ja kuusi gigatavua keskusmuistia. Muistin määrä voi toki vaihdella mallien välillä. Akun kapasiteetiksi odotetaan 4500 milliampeerituntia.

Lisäksi puhelimesta löytynee Samsung Galaxy S20 -mallissa käytettyyn IMX555-kennoon perustuva 12 megapikselin pääkamera. Pääkameraa täydentät 12 megapikselin laajakulmakamera sekä kahdeksan gigatavun telekamera.