UUSIMMAT

Uudessa vuotokuvassa esiintyy koko Samsung Galaxy S10 -kolmikko

21.01.2019 09:15 | Muropaketin toimitus

Tunnettu mobiilivuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä kuvan jossa esiintyvät kaikki kolme tulevaa Samsung Galaxy S10 -mallia.

Vuotokuvassa kaikki kolme mallia ovat läpinäkyvien suojakuorien sisällö, joten aivan tarkkaa kuvaa puhelimista ei sen perusteella voi muodostaa. Vuotokuva kertoo kuitenkin sen, että kaikki kolme mallia muistuttavat pitkälti toisiaan. Mallit erottuvat toisistaan lähinnä näyttöjen kokojen puolesta sekä kameroiden määrällä – Galaxy S10E (Lite) -mallissa on vain kaksoiskamera ja yksi etukamera, siinä missä Galaxy S10+ -mallissa etukameroita on kaksi ja pääkameroita kolme.

Vuotokuvassa ei kuitenkaan näy huhuttua neljättä Galaxy S10 X -mallia, jonka on määrä tukea 5G-yhteyksiä ja tarjota vielä Plus-varianttiakin suurempaa näyttöpaneelia.

Toinen tunnetut mobiilivuotaja Ice Universe paljasti puolestaan, että Galaxy S10+:n 12 Gt/ 1 Tt  -malliversiossa olisi keraaminen takakuori jonka pitäisi kestää niin naarmuja kuin pudotustakin. Keraaminen takakuori tekee puhelimesta kuitenkin hieman painavamman.

Muropaketin uusimmat