UUSIMMAT

Uudet Huawei Freebuds Pro -kuulokkeet lupailevat jopa 40 desibelin vaimennusta taustameluun

10.09.2020 16:22 | Muropaketin toimitus

Huawei julkaisi uudet täyslangattomat Freebuds Pro -kuulokkeet kehittyneellä vastamelutoiminnolla sekä uudistetulla muotoilulla. Myös valmistajan langattomat Freelace-kuulokkeet päivittyvät Pro-versioon ja nekin saavat vastamelutoiminnon.

Uudet Freebuds Pro -kuulokkeet perustuvat 11 millimetrin elementteihin, joiden ääntä voi muokata dynaamisella ekvalisaattorilla. Muotoilu on aiempaa versiota huomattavasti kulmikkaampaa, ja korviin istuvuutta helpotetaan kolmien korvasovittimien myötä. Kuulokkeissa on myös painallusohjauksen monipuolistamiseksi myös painalluksen voimakkuuden tunnistus.

Sisuksissa kehitystä kerrotaan tapahtuneen erityisesti vastamelutekniikassa. Käytössä on nyt Pro ANC -versio. Sen hyödyntämän kahden mikrofonin myötä tausmelua luvataan leikattavan enimmillään jopa 40 desibelin verran. Vastamelulle on nyt myös eri käyttötiloja. Käytössä on myös ympäristön äänet huomioiva tila.

Huawei Freebuds Pro -kuulokkeet voivat olla kytkettynä kahteen laitteeseen samaan aikaan. Akun kestoksi luvataan vajaata viittä tuntia vastamelulla ja seitsemää tuntia ilman. Kotelosta ladattuna käyttöaikaa saa enimmillään 30 tuntia.

Myyntiin Huawei Freebuds Pro -kuulokkeet tulevat lokakuussa hintaan 199 euroa. Värivaihtoehdot ovat Silver Frost, Carbon Black, Ceramic White.

Huawei julkaisi samalla myös Freelace Pro -kuulokkeet. Niissäkin käytetään nyt vastamelutekniikkaa, joka sekin pystyy leikkaamaan tausmelua enintään 40 desibeliä. Kuulokkeet perustuvat isokokoiseen, 14-millimetriseen elementtiin. Akkukestoksi kerrotaan 24 tuntia, ja viiden minuutin pikalatauksella saa viisi tuntia kuunteluaikaa. Tämä kuulokemalli ehtii myyntiin vielä syyskuussa 119 euron hintaan.