Uusimmat

Uusi isonäyttöinen ja lasipintainen OnePlus 6 -puhelin julkaistiin virallisesti

16.05.2018 20:00 Muropaketin toimitus

OnePlus 6 noudattaa monilta osin valmistajan tutuksi tekemiä ominaisuuksia. Uutuusmallissa on tehokas Snapdragon 845 -prosessori, jopa kahdeksan gigatavua RAM-muistia, kaksoiskamera kuvanvakaimella sekä 6,28-tuumainen AMOLED-näyttö 19:9-kuvasuhteella. Uutta valmistajalle ovat kokolasiset ulkopinnat.

OnePlus 6 -puhelin kaksoiskamera on varustettu optisella kuvanvakaajalla. Sen pääkenno tallentaa kuvat 16 megapikselin tarkkuudella, ja pääkameran rinnalla on 20 megapikselin kennolla varustettu kakkoskamera. Pääkameran aukkoarvo on f1.7. Sekä etu- että takakameran kanssa voi käyttää muotokuvatilaa, jolla saa luotua aiempaa monipuolisempia syväterävyystehosteita. Kameralla pystyy myös tallentamaan 480 kuvaa sekunnissa 720p-tarkkuudella Slow Motion -hidastusvideotilassa.

Puhelin suorituskyvystä vastaa Snapdragon 845, jota komppaavat niin Adreno 630 -grafiikkasuoritin kuin enintään kahdeksan gigatavua LPDDR4X-RAM-muistia. OnePlus 6 mahdollistaa myös enintään yhden gigabitin latausnopeuden.

OnePlus 6:ssa on 3300 milliampeeritunnin akku, ja puolen tunnin pikalatauksen luvataan antavan puhelimelle virtaa koko päivän käyttöön. Käyttöjärjestelmä on, tuttuun tapaan, Android 8.1 -versioon perustuva OnePlussan OxygenOS. Laitteen ulkomitat ovat 155,7 x 75,4 x 7,75 millimetriä ja painoa on kertynyt 177 grammaa.

Puhelimessa käytetään Corning Gorilla Glass 5 – näyttölasia sekä laitteen etu- että takaosassa. Värivaihtoja tulee saataville kolme: Mirror Black, Midnight Black ja Silk White. Tallennustilavaihtoehtoja tulee saataville kolme: 64, 128 ja 256 gigatavua. Hinnat alkavat 519 eurosta.

Puhelimet tulevat myyntiin Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa 22.toukokuuta. Suomessa puhelimia on ostettavissa Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa järjestettävissä pop up -tapahtumissa päivää ennen virallisen myynnin alkua eli 21. toukokuuta.

Muropaketin uusimmat