UUSIMMAT

Uusi kuvavuoto paljasti Google Pixel 4 -puhelimen ominaisuuksia

08.09.2019 09:03 Muropaketin toimitus

Google Pixel 4:stä on vuotanut uusia kuvia, joiden perusteella laite tarjoaa kuusi gigatavua keskusmuistia ja kahdeksankertaisen zoomin.

XDA Developersin käsiinsä saamissa vuotokuvissa Pixel 4:n kamerasovellus zoomaa aina kahdeksankertaiseen suurennokseen saakka. Kyse lienee kuitenkin todennäköisesti optisen ja digitaalisen zoomin yhdistelmästä eikä täysin häviöttömästä zoomista. Vuotokuvissa näkyy myös, että puhelimessa on kuusi gigatavua keskusmuistia. Vuotokuvat ovat peräisin Weibo-foorumin käyttäjältä.

Toisaalla XDA Developers kertoo, että Pixel 4 ja Pixel 4 XL -puhelimien kameran ominaisuuksiin saattaa lukeutua myös ”audio zoom”, joka valitsee mihin ääneen mikrofoni ”tarkentaa” videokuvaa otettaessa. Mukana voi olla myös ”live HDR” -ominaisuus, sekä parannellut laajakulmaselfiet.

Muihin ominaisuuksiin kuuluvat näillä näkymin 90 hertsin virkistystaajuudella toimiva näyttö ja Snapdragon 855 -suoritin. Tavallisessa Pixel 4:ssä lienee 5,7-tuumainen 1080p-resoluutiolla toimiva näyttö ja 2800 milliampeeritunnin akku, kun taas isommassa XL-mallissa näytön koko on 6,3-tuumaa, resoluutio 1440p ja akun kapasiteettin 3700 milliampeerituntia. Tiedot ovat vahvistamattomia.

Muropaketin uusimmat