UUSIMMAT

Uusi vuoto: OnePlus 6T tulee sisältämään vesipisaraa muistuttavan näyttöloven?

06.09.2018 08:54 | Muropaketin toimitus | 1

OnePlus 6T:n myyntilaatikosta vuotaneiden kuvien perusteella puhelin tulee sisältämään vesipisaraa muistuttavan näyttöloven.

OnePlus 6T:n myyntilaatikosta vuotaneiden kuvien perusteella Oppon kanssa samaan konserniin kuuluva OnePlus tulee todennäköisesti käyttämään tulevassa OnePlus 6T:ssä pientä vesipisaraa muistuttavaa näyttölovea, joka nähtiin aiemmin Oppo R17 -puhelimessa.

Slashleaksin julkaisemat kuvat paljastavat samalla, että OnePlus 6T:ssä tulee olemaan näyttöön integroitu sormenjälkilukijan. Puhelimen muista teknisistä tiedoista ei ole vielä tietoa, mutta sen voi odottaa toimivan Snapdragon 845 -suorittimella. Huhujen mukaan OnePlus 6T saatetaan julkaista jo lokakuussa.

Keskustelu

Siis VESIPISARAN MUOTOINEN NÄYTTÖLOVI. Ei herranen aika ja hyvää päivää. Jumaluta, että tämä mobiilimaailman ihmettely ja uutisointi on välillä maata järisyttävän hienoa journalismia. Pelottavan siitä taas tekee se, että lienee oikeasti olemassa ihmisiä, joita tämä asia muka jollain tasolla koskettaa ja kiinnostaa. Oiskohan näillä mobiilituijottajilla välillä syytä siirtää katseensa vaikka peiliin ja jos hankkisi vaikka pari oikean elämän kokemusta perspektiiviä luomaan? :D

Muropaketin uusimmat