UUSIMMAT

Uusi vuoto paljastaa OnePlus 7 -puhelimen ulkonäön kaikessa komeudessaan

03.04.2019 14:59 | Muropaketin toimitus

OnePlus 7 -lippulaivamallia odotetaan myyntiin alkaneella vuosineljänneksellä. Nyt laitteen ulkonäkö on vuotanut kokonaisuudessaan.

Slashleaksin julkaisemat vuotokuvat ovat peräisin suojakuorten valmistajalta. Kuvien perusteella OnePlus 7:ssä on odotetusti esiin ponnahtava etukamera ja siten täysin loveton näyttö. Puhelimen takapuolelta löytyy puolestaan kolmoiskamera, led-salama ja OnePlus-logo. Kameroiden välissä näkyvät pienet pisteet saattavat olla laseriin perustuvaa automaattitarkennusta varten.

Koska sormenjälkilukijaa ei kuvissa näy, voi sen odottaa löytyvän OnePlus 6T:n tavoin näytön alta. Vuotokuvista paljastuu myös, ettei 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ole tekemässä paluuta myöskään OnePlus 7 -mallissa. Puhelimen lataus tapahtuu edelleen USB-C-liittimen kautta ja sen vieressä erottuvat reiät kaiuttimelle ja mikrofonille.

OnePlus 7 tulee todennäköisesti sisältämään Snapdragon 855 -suorittimen ja 6,5-tuumaisen näytön. Laitteen hinnasta ei ole vielä tietoa, mutta se maksaa todennäköisesti hieman enemmän kuin viime vuotinen OnePlus 6T.