UUSIMMAT

Vedenkestävät ja täyslangattomat Elite 75t Active -nappikuulokkeet on suunnattu aktiiviselle liikkujalle

06.01.2020 12:54 | Muropaketin toimitus

Jabra on esitellyt Elite 75t Active -nappikuulokkeet, jotka ovat urheiluversio taannoin myyntiin tulleesta Elite 75t -mallista. Uutuusversiossa erityishuomiota on kiinnitetty kuulokkeiden kestävyyteen ja istuvuuteen.

Valmistajan tiedotteessa kerrotaan korvanappien muotoillun niin, että ne istuvat mahdollisimman mukavasti ja tiiviisti, jotta ympäristön äänet eivät sekoitu häiritsevästi musiikkiin. Käyttäjälle tarjotaaan kuitenkin mahdollisuus aktivoida HearThrough-ominaisuus, joka päästää enemmän ympäristön ääniä läpi.

Jabran sisaryrityksen, muun muassa kuulolaitteistaan tunnetun GN Hearingin, osaamista ja teknologiaa on hyödynnetty räätälöityjen musiikkikokemusten mahdollistamiseen. Jabra MySoundin avulla äänen voi optimoida omaan kuuloprofiiliinsa sopivimmaksi. Säädöt tehdään Sound+ -sovelluksessa, jossa profiili luodaan tekemällä kuulotesti piippauksineen. Tämän jälkeen kuulokkeet kalibroituvat käyttäjän yksilöllisen kuuloprofiilin mukaiseksi.

Uudessa mallissa akkukesto on jopa 28 tuntiin. Myös kestävyyttä on parannettu, sillä kuulokkeilla on nyt IP57-luokitus, ja valmistaja myöntää veden- ja pölynkestävyydelle kahden vuoden takuun.

Jabra Elite Active 75t -kuulokkeet ovat saatavilla helmikuusta 2020 alkaen 200 euron hintaan. Värivaihtoehtoja on tulee porrastetusti myyntiin neljä: Navy, Grey, Sienna ja Mint.