UUSIMMAT

Vesitiiviin Fitbit Charge 3 -aktiivisuusrannekkeen tekniset tiedot vuotivat etuajassa

16.08.2018 16:11 | Muropaketin toimitus

Fitbit Charge 3 -aktiivisuusranneke esitellään todennäköisesti kuun lopussa alkavilla IFA 2018 -messuilla. Nyt rannekkeen tekniset tiedot lipsahtivat julkisuuteen.

Fitbit Charge 3:sta vuoti jo jokin aika sitten kuvia, mutta vielä tällöin laitteen teknisistä ominaisuuksista ei ollut tarkempaa tietoa. Nyt tilanne on kuitenkin muuttunut, sillä Android Authority on julkaissut listan Fitbit Charge 3:n ominaisuuksista.

Vuodon mukaan Fitbit Charge 3 tulee olemaan vesitiivis jopa 50 metrin syvyyteen saakka ja se tarjoaa aiemmista Chargeista poiketen täysin toimivan kosketusnäytön. Aktiivisuusranneke kykenee mittamaan sykettä, kulutettuja kaloreita, liikuttua matkaa, unen laatua ja määrää, otettuja askeleita sekä kiivettyjen portaiden lukumäärää. Laitteen avulla voi pikavastata puhelimeen saapuviin tekstiviesteihin ja sen akun luvataan kestävän jopa seitsemän päivää yhdellä latauksella. Rannekkeessa ei kuitenkaan ole sisäänrakennettua GPS-paikannusta, vaan se tarvitsee avukseen älypuhelimen.

Aiemmat Fitbit Charget on julkaistu IFA-messuilla, jotka alkavat 31. päivä elokuuta, joten lienee todennäköistä että myös Charge 3 julkaistaan tulevilla messuilla. Laitteen hinta tulee todennäköisesti asettumaan reilun 150 euron paikkeille.

Muropaketin uusimmat