UUSIMMAT

Viikon tekniikkauutiset: AMD:n uusi piirisarja, 12 euron ”rymypuhelin”, OnePlus 7 Pro -testi…

23.06.2019 17:14 | Muropaketin toimitus

Menneellä viikolla kerroimme tekniikkauutisissa muun muassa AMD:n uutta X590-piirisarjaa koskevista huhuista sekä Energizerin vain 12 euroa maksavasta peruspuhelimesta.

Otsikoissa nähtiin myös Asuksen uusi vesijäähdytysjärjestelmä sekä Applen tulevia iPhone XI -malleja ja AMD:n Navi-näytönohjaimia koskevia huhuja. Muropaketin testipenkissä käväisi OnePlus 7 Pro.

AMD valmistelemassa X590-piirisarjaa?

Entuudestaan tuntematon X590-piirisarja nousi esille Gigabyten BIOS-tiedostoista. Toistaiseksi eroavaisuudet tulevaan X570-piirisarjaan ovat arvailujen varassa.

Energizer julkisti todellisen ”rymypuhelimen” – Uutusmalli maksaa alle 12 euroa

Energizer on julkaissut uuden Energy E12 -peruspuhelimen. Se soveltuu 11,90 euron hintalapulla vaikka ”rymypuhelimeksi” metsäretkelle tai muihin paikkoihin, joissa puhelin voi vahingossa rikkoutua.

Asus esitteli ROG Strix LC 360 -AIO-vesijäähdytysjärjestelmän

ROG Strix LC 360 -AIO-vesijäähdytysjärjestelmässä jäähdyttimen koko kasvaa nyt 360 millimetriin.

Applen puhelimien käyttäjillä voi olla edessä pohdinnan paikka

Apple julkaisee tänäkin vuonna uuden iPhone-mallinsa. Näiden puhelimen ystäville saattaa kuitenkin olla luvassa pieniä harmituksenkin aiheita mikäli liitäntä vaihtuu.

Linux-ajureista löytyy maininta jopa kahdeksasta Navi-näytönohjaimesta

Linuxin uusista ajureista löytyy mainita AMD:n uuden Navi-sarjan yhteensä kahdeksasta eri näytönohjaimallista.

Testi: OnePlus 7 Pro -puhelin – Edelleen loistovalinta, muttei enää erityinen hinta-laatukuningas

OnePlus 7 Pro edustaa monilta osin huippupuhelimien eliittiä. Siinä on erinomainen näyttö sekä tehoa ja tilaa lähes kaikkeen mahdolliseen tarpeeseen. Tämä näkyy myös hinnassa, joka on noussut jo kovin lähelle muiden merkkien lippulaivoja. Muropaketin testi paljastaa, etteivät aivan kaikki ominaisuudet edelleenkään ole aivan ehdotonta eliittiä.

Muropaketin uusimmat