UUSIMMAT

Viikon tekniikkauutiset: CES-messujen parhaat ja kuvavuotoja tulevista huippuälypuhelimista

13.01.2019 13:20 | Muropaketin toimitus

Tietotekniikkauutisten saralla CES-messut tarjosivat kuluneella viikolla reilusti kiinnostavia tuotejulkistuksia, mutta mobiilipuolella jouduttiin tyytymään lähinnä tulevista lippulaivoista kertoviin huhuihin.

CES-messuilla nähtiin muun muassa AMD:n uusia Radeon VII -näytönohjaimia ja Ryzen 3 -sarjan suorittimia sekä pelinäyttöjä, mutta älypuhelinvalmistajat säästelivät selvästi paukkuja MWC 2018 -messuille helmikuun lopulle.

AMD esitteli ensimmäisen kerran Ryzen 3 -prosessoria – julkaisu luvassa kesällä

AMD:n toimitusjohtaja Lisa Su esitteli uutta Ryzen 3 -prosessoria CES 2019 -messujen lehdistötilaisuudessa. Prosessorien julkaisu on luvassa kesän aikana.

Radeon VII -näytönohjaimen ominaisuuksista ja suorituskyvystä lisätietoa

AMD on kertonut lisätietoa Radeon VII -näytönohjaimesta ja julkaissut omia tuloksiaan näytönohjaimen suorituskyvystä 4K-resoluutiolla.

Katsaus: CES 2019 -messujen pelikannettavat – Valttina erityisesti uudet näytönohjaimet

Tämän vuoden CES-2019 messuilla nähtiin huima määrä pelikannettavia. Mallivyöryä edistivät erityisesti Nvidian uuden mobiilinäytönohjaimet ja AMD:n toisen sukupolven mobiili-Ryzenit.

Katsaus: CES 2019 toi myös oheislaitteisiin uusia, joskin maltillisia edistysaskelia

CES-messut ovat yksi niistä hetkistä vuodessa, jolloin nähdään myös iso kattaus uusia oheislaitteita, jotka alkaneen vuoden aikana löytävät tiensä käyttäjien työpöydille. Merkittävimmät julkaisut olivat ainakin Corsairin parannellut langattomat pelihiiret ja selkeästi premium-luokkaan tähtäävät pelikuulokkeet.

Onko tässä ensimmäinen kuva OnePlus 7 -puhelimesta?

Mikäli OnLeaksin OnePlus 7:stä julkaisema vuotokuva pitää paikkansa, ei OnePlus 7:ssä olisi lainkaan näyttölovea tai näyttöreikää. Sen sijaan vaikuttaa siltä, että OnePlusin seuraava älypuhelin kätkee etukameran liukumekanismin taakse.

Nokia 8.1 Plussasta vuoti uusia renderöintejä – Näytössä komeilee reikä

HMD Globalin tulevasta Nokia 8.1 Plussasta on julkaistu uusia vuotokuvia sekä video, jotka esittelevät laitetta eri puolilta.

Applen seuraavasta iPhone XI:stä vuoti ensimmäisiä kuvia – Tarjolla kolmoiskamera?

Luotettavista mobiilivuodoista tuttu OnLeaks on julkaissut ensimmäisiä renderöintejä siitä, miltä vuoden loppupuolella esiteltävä iPhone XI voisi näyttää.

Muropaketin uusimmat