UUSIMMAT

Viikon tekniikkauutiset: Huawein vakoilupelkoa ja hyvin harvinaisia huippuprosessoreita

10.02.2019 12:10 | Muropaketin toimitus

0909

Kuluneen viikon aikana uutisoimme muun muassa siitä, kuinka Euroopassa pohditaan tulisiko Huawein verkkolaitteet kieltää vakoilu-uhan vuoksi. Tekniikkapuolella kerroimme vain huutokaupassa myytävästä Core i9-9990XE -erikoisprosessorista.

Kerroimme myös MSI:n Radeon 590 -näytönohjaimista sekä siitä, kuinka Nvidian GTX 1660Ti -näytönohjaimet ilmestyivät verkkokauppojen valikoimiin Venäjällä. Mobiilipuolella merkittävin laitejulkaisu koski10 Motorolan G7-malleja. Lisäksi testasimme Xiaomin Amazfit Stratos -urheilukellon.

Euroopan komissio harkitsee Huawein rakentamien 5G-verkkojen kieltämistä Euroopan alueella

Euroopan komissio pohtii Huawein rakentamien 5G-verkkojen kieltämistä Euroopan alueella turvallisuuskysymysten vuoksi. Operaattoreita edustava GSMA on kokoontumassa asian johdsta hätäkokoukseen. Huawein verkkolaitteiden käyttöä on selvitetty myös Suomessa. 

Tunnettu YouTubaaja sai käsiinsä Samsung Galaxy S10 -puhelinten fyysiset mallikappaleet

Samsung Galaxy S10 -malleista on nähty tähän mennessä useita kuvavuotoja. Nyt tunnettu YouTubaaja Marques Brownlee on saanut käsiinsä mallien fyysiset mallikappaleet, jotka esittelevät miltä puhelimet näyttävät luonnossa.

Motorola julkisti odotetusti neljä uutta kohtuuhintaista Moto G7-mallia – Painotukset kameran laadussa, akkukestossa ja hinnassa

Lenovon omistaman Motorolan Moto G -tuoteperhe on kasvanut neljällä uudella mallilla, jotka ovat Moto G7 Plus, Moto G7, Moto G7 Power ja Moto G7 Play.

Testi: Xiaomi Amazfit Stratos on näytön laatua lukuun ottamatta kelpo urheilukello

Eri valmistajat kilpailevat nykyään tiukasti toistensa kanssa älykellojen, urheilukellojen ja aktiivisuusrannekkeiden saralla. Tämä tietää monipuolisia ominaisuuksia myös edullisimmissa malleissa. Xiaomi Amazfit Stratos noudattaa juuri tätä ”monipuolinen ja edullinen” -kaavaa, mutta heikko näyttö hankaloittaa urheilukellon käyttöä.

Vain huutokaupoissa myytävän Core i9-9990XE:n tekniset tiedot tulivat julki

Basin Falls -arkkitehtuuriin perustuvan Core i9-9990XE -erikoisprosessorin tekniset tiedot tulivat julki valmiskokoonpanoja tarjoavan Puget Systemsin kautta.

MSI esitteli Radeon RX 590 Armor -näytönohjaimet

AMD Radeon RX 590 -näytönohjaimet lisättiin viimein myös MSI:n tuotelistoille. Näytönohjaimesta tulee saataville perusversio ja kevyesti tehdasylikellotettu OC-versio.

GeForce GTX 1660 Ti -näytönohjaimia ilmestyi venäläisten verkkokauppojen sivuille

Palitin valmistamia Nvidia GeForce GTX 1660 Ti -näytönohjaimia ilmestyi useamman venäläisen verkkokaupan listoille. Speksit ovat linjassa aiemmin vuotaneiden tietojen kanssa.

 

Muropaketin uusimmat