UUSIMMAT

Viikon tekniikkauutiset: Komponentteja joulumarkkinoille ja näyttöreikiä älypuhelimiin

02.12.2018 13:00 | Muropaketin toimitus

Kuluneen viikon aikana on nähty useita joulumarkkinoita varten julkaistuja tietokonekomponentteja. Mobiilipuolella kerroimme muun muassa kuinka myös Huawei haluaa tuoda älypuhelimiinsa näyttöreikiä.

Kulunut viikko on ollut vauhdikas varsinkin tietotekniikkauutisten puolella. Useat eri valmistajat ovat esitelleet joulumarkkinoita varten uusia komponenttejä, kuten suorittimia ja näytönohjaimia. Mobiilipuolella kerroimme puolestaan Huawein ja Samsungin välisestä näyttöreikäkilpailusta.

AMD:ltä Ryzen Max -prosessoripaketit joulumarkkinoille

AMD on loppuvuoden ajaksi paketoimassa Ryzen 5 2600X- ja Ryzen 7 2700X -prosessorit uusiin Max-myyntipakkauksiin, joka sisältää tehokkaamman Wraith Max -prosessorituulettimen.

Gigabyte julkaisi Aorus GeForce RTX 2080 Ti Xtreme Waterforce 11G -näytönohjaimen

Uuden Aorus-näytönohjainmallin jäähdytyksestä huolehtii suljettu AIO-vesijäähdytysjärjestelmä. Järeämmän jäähdytysratkaisun ansiosta näytönohjain on myös tehdasylikellotettu.

Myös Gigabyteltä on tulossa pienikokoinen GeForce RTX 2070 Mini ITX -näytönohjain

Toinen Turing-arkkitehtuuriin perustuva Mini-ITX -koossa oleva näytönohjain on paljastunut. Gigabyten GeForce RTX 2070 Mini ITX tarjoaa referenssikellotaajuudet erittäin pienessä koossa.

Samsung julkaisi edulliset ja isokapasiteettiset 860 QVO -SSD-asemat

Samsungin uudet 860 QVO -SSD-asemat tulevat saataville 1, 2 ja 4 teratavun tallennuskapasiteeteilla. Kooltaan asemat edustavat 2,5-tuumaisia malleja, ja niiden liitäntätyyppi on SATA 6 Gbps.

Huawein odotetaan kiirehtivän omaa näyttöreiällistä puhelintaan Samsungin vanavedessä

Julkisuuteen putkahtaneiden huhujen perusteella Huawei yrittää saada julkaistua oman näyttöreiällisen puhelimensa vielä ennen vuodenvaihdetta. Puhelimessa voisi hyvinkin olla Samsungin mallien kanssa sama Infinity-O -näyttö.

Ensimmäisiä tietoja OnePlus 6T -puhelimen McLaren-versiosta: Reilusti muistia ja tallennustilaa

Autovalmistaja McLarenin ja puhelinvalmistaja OnePlussan yhteistyön ensimmäinen tuote on ilmeisesti nimenomaan erikoisversio OnePlus 6T -puhelinmallista. Erikoisuutena mallissa näyttää olevan kymmenen gigatavua keskusmuistia.