UUSIMMAT

Viikon tekniikkauutiset: Lisää OnePlus 7 -huhuja ja GTX 1660 Ti -testi

14.04.2019 13:34 | Muropaketin toimitus

Mobiilipuolella OnePlus 7:stä nähtiin kuluneen viikon alla useampikin vuoto. Tietotekniikan saralla pääsimme testaamaan GTX 1660 Tin.

Uutisoimme kuluneen viikon aikana myös kuinka 5G-yhteyksiä pääsee testaamaan pian Turussa ja kuinka Sony esitteli haastaviin olosuhteisiin suunnitellut SSD-asemat. Kerroimme lisäksi Razerin uudesta kaappauskortista ja Samsung Galaxy A80 -julkistuksesta.

OnePlus 7 -puhelimesta vuoti lisää kuvia – Tältä näyttää esiin ponnahtava etukamera

OnePlus 7:n ulkonäkö paljastui jo aiemmin suojakuoria esitelleissä vuotokuvissa. Nyt puhelimesta on tarjolla uutta kuvamateriaalia.

5G-yhteensopiva OnePlus 7 Pro -puhelin kuvavuodon kohteena

OnePlusilta on luvassa tänä vuonna kaksi puhelinta, tavallinen OnePlus 7 sekä 5G-yhteensopiva malliversio.

Testi: Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti Gaming OC 6G – Näytönohjaimen valttina on tehokas jäähdytysratkaisu

Muropaketin testilabraan saapui Nvidian viimeisin näytönohjain, hieman hämmentävästi nimetty GeForce GTX 1660 Ti. Kyseessä on Nvidian ratkaisu niitä varten, jotka haluavat uudella Turing-arkkitehtuurilla höystetyn näytönohjaimen ilman säteenseuranta- ja koneoppimishömpötyksiä.

Elisa tuo Turkuun kahviloita joissa pääsee kokeilemaan 5G-yhteyksiä

Turun 5G-verkko kasvaa kuluvan kevään aikana Turun kaupungin ja Elisan yhteistyön myötä Pohjoismaiden laajimmaksi. 5G-verkot saapuvat käyttöön sekä kaupungin tietohallinnossa että myös uusissa kuluttajille suunnatuissa 5G-kahviloissa.

Razer julkaisi Ripsaw HD -kaappauskortin

Razer lähtee omalla tuotteellaan haastamaan erityisesti Elgaton kaappauskortteja. Toiminnallisuudeltaan kyseessä onkin hyvin tutunoloinen tuote.

Samsung lanseerasi uusia Galaxy A -malleja – Valokeilassa Galaxy A80 -puhelin, jonka kamera pyörähtää ympäri

Samsung on lanseerannut Eurooppaan saapuvat Galaxy A80, A70, A50, A40 ja A20e -mallit. Ne kattavat hintahaitarin lähes päästä päähän.