UUSIMMAT

Viikon tekniikkauutiset: Loistavia älypuhelinkameroita ja Spoiler-varoitus

10.03.2019 12:30 | Muropaketin toimitus

Tällä viikolla tietotekniikkauutisissa kerroimme Intelin löytämästä Spoiler-nimisestä tietoturva-aukosta sekä Intelin tulevia prosessoreita koskevista huhuista. Mobiilipuolella uutisoimme testistä jossa Xiaomi Note 7 Pro haastoi järjestelmäkameran.

Viikon muihin uutisiin kuuluivat Nokian ja Telian 5G-reititin sekä Xiaomin aikeet nostaa puhelimiensa hintoja. Lisäksi testasimme Samsungin uuden Galaxy S10 -lippulaivan.

Intelin prosessoreista löytyi uusi ennakoivaan käskyjen suorittamiseen liittyvä Spoiler-tietoturva-aukko

Uusin Intelin prosessoreja vaivaava tietoturvauhka on nimeltään Spoiler. Tutkijoiden mukaan ongelman voi todennäköisesti tilkitä täysin ainoastaan rautaan ja prosessoriarkkitehtuuriin tehtävillä muutoksilla.

Intelin tulevia prosessoriversioita lipsahti julki

Intel on julkaisemassa Core-prosessoreista uusia versioita. Mukana näyttää olevan alemman TDP-arvon versioita uusimmista kahdeksan-, kuusi- ja neliydinprosessoreista. Nämä malliversiot on dokumentaatiossa eroteltu T-mallimerkinnällä.

Nokia ja Telia tuovat Suomeen FastMile 5G -reitittimen

Telia aikoo ottaa Suomessa valikoimaansa Nokian kehittämän FastMile 5G-reitittimen, joka on suunnattu niin koti- kuin yrityskäyttöön.

Näin noin 200 euron hintaisen Xiaomi Redmi Note 7 Pron kamera pärjää vertailussa järjestelmäkameraa vastaan

YouTube-kanava RevAtlas on testannut uudella videolla kuinka hyvin vain noin 200 euron hintaluokkaan sijoittuvan Xiaomi Redmi Note 7 Pron kamera pärjää kun sitä verrataan ammattilaistason Nikon D850 -järjestelmäkameraan.

Xiaomi aikoo nostaa älypuhelimiensa hintoja

Kiinalainen Xiaomi tunnetaan kohtuuhintaisista mutta silti varsin tasokkaita ominaisuuksia tarjoavista mobiililaitteistaan. Tulevaisuudessa Xiaomin älypuhelimien hinnat saattavat kuitenkin nousta.

Testi: Samsung Galaxy S10+ on hintava huippupuhelin, josta muut valmistajat voivat ottaa mallia

Samsungin uusin lippulaivapuhelin Galaxy S10+ pitää sisällään huippuluokan speksit. Tämän lisäksi puhelin on erittäin tyylikäs, pursuaa tuoreita ominaisuuksia ja ihastuttaa käytettävyydellään. Voisi jopa sanoa, että S10+ täyttää luksuspuhelimen kriteerit kaikilta osin.

Muropaketin uusimmat