UUSIMMAT

Viikon tekniikkauutiset: OnePlus 7 -vuoto ja upea pelinäyttö

07.04.2019 09:00 | Muropaketin toimitus

Kuluneen viikon aikana kerroimme mobiilipuolella muun muassa OnePlus 7:n ulkonäön paljastaneesta vuodosta. Tietotekniikan saralla uutisoimme puolestaan Asuksen 34-tuumaisesta ROG Swift PG349Q -pelinäytöstä. 

Viikon tekniikkauutisiin mahtuivat myös HMD Globalin uusi Nokia X71 ja Gigabyten emolevyt. Kerroimme lisäksi Microsoftin Windows-päivityksiä koskevista lupaksista ja Samsung Galaxy A90 -vuodosta.

Uusi vuoto paljastaa OnePlus 7 -puhelimen ulkonäön kaikessa komeudessaan

OnePlus 7 -lippulaivamallia odotetaan myyntiin alkaneella vuosineljänneksellä. Nyt laitteen ulkonäkö on vuotanut kokonaisuudessaan.

Asus esitteli kaarevan 34-tuumaisen ROG Swift PG349Q -pelinäytön

Kaarevassa ROG Swift PG349Q -pelinäytössä käytetään 3440 x 1440 resoluutioon kykenevää IPS-paneelia. Näytön virkistystaajuus on huipussaan 120 hertsiä ja G-Sync-toiminto on tuettuna.

HMD Global julkisti Nokia X71:n virallisesti

Nokia X71:ssä on 6,39-tuumainen PureDisplay-näyttö joka toimii FullHD+-resoluutiolla. Laitteen suorittimeksi on valittu Snapdragon 660 ja keskusmuistia on tarjolla kuusi gigatavua, kun taas sisäistä tallennustilaa on 128 gigatavua.

Gigabyteltä luvassa lukuisia X570- ja X499-emolevyjä

Euraasian komission listauksista löytyy pitkä liuta Gigabyten tulevia emolevyjä. Niiden nimet antavat hieman vihiä tuleville prosessoreille tarkoitettujen emolevyjen ominaisuuksista.

Microsoft julkaisi tietoa Windows 10 -käyttöjärjestelmän isosta kevätpäivityksestä: Päivityksen lykkääminen on entistä helpompaa

Keväinen suurpäivitys tuo jälleen muutoksia käyttöjärjestelmän ominaisuuksiin. Samalla Microsoft helpottaa myös päivityksen lykkäämistä. Tällä ohjelmistojätti haluaa todennäköisesti välttää lokakuun päivityksen kanssa ilmenneet ongelmat. Päivityksen virallinen nimi on Windows 10 May 2019 Update.

Samsung Galaxy A90 -puhelimen kuvat ja tekniset tiedot vuotivat julkisuuteen – Luvassa esiin liukuva ja pyörivä kameramoduuli

Samsung testaa tulevassa Galaxy A90 -puhelimessaan liukurakennetta, jossa laitteen kolmoiskameraa voi käyttää sekä etu- että pääkamerana.

Muropaketin uusimmat