UUSIMMAT

Viikon tekniikkauutiset: Pinkkejä peliohjaimia ja Samsung Galaxy S10 -vuotoja

03.02.2019 16:00 | Muropaketin toimitus

Kuluneen viikon aikana kerroimme tietotekniikan puolella Razerin uudesta sangen hilpeästä Quartz Pink -peliohjainmallistosta sekä AMD:n Radeon VII -ohjaimia kertovista vuodoista. Mobiilipuolella valmistajat säästelevät paukkuja edelleen MWC 2019 -messuja varten, mutta Samsung Galaxy S10 -malleista nähtiin jälleen uusia vuotoja.

Viikon aikana testasimme myös Huawein uuden View 20 -mallin joka keräsi kehuja varsinkin näyttävästä ulkonäöstään ja kerroimme OnePlus 6 ja 6T -malleja koskevista ääniongelmista.

Razer julkaisi vaaleanpunaiset Quartz Pink -versiot suosituimmista oheislaitteistaan

Pirteän vaaleanpunaisen Quartz Pink -käsittelyn piirissä ovat muun muassa näppäimistö, hiiri, mikrofoni, kuulokkeet, hiirimatto ja peliohjain.

AMD:n sopimusvalmistajilla poikkeuksellisen paljon vanhempia näytönohjaimia varastossa vielä ennen Radeon VII:n julkaisua

AMD:llä on jäljellä vielä runsaasti myös vanhempia näytönohjaimia Radeon VII:n julkaisun alla. Yhtiön näytönohjaimien myynti oli viime vuoden lopulla odotettua vähäisempää. Samasta ongelmasta kärsi myös Nvidia, joka valitteli omassa tiedonannossaan heikkoa myyntiä viime vuoden lopulla erityisesti uusien RTX-näytönohjaimien osalta.

AMD Radeon VII:n tuloksia 3DMarkin ja Final Fantasy XV:n suorituskykytesteistä ilmestyi verkkoon

3DMarkin yleisimmin käytetyissä testeissä näyttäisi AMD Radeon VII päihittävän Nvidian GeForce RTX 2080 -näytönohjaimen, kuten AMD näytönohjainta esitellessään lupasi. Final Fantasy XV -tulokset eivät taasen mairittele AMD:tä.

Samsung Galaxy S10e -puhelimesta vuoti uusia kuvia ja koko Galaxy S10 -kolmikon hintatiedot paljastuivat

Samsung Galaxy S10e -versiosta on vuotanut virallisia kuvia. Myös koko Galaxy S10 -kolmikon hintatiedot paljastuivat. Aiemmin vastaavia kuvia nähtiin myös Galaxy S10 Plussasta.

Testissä Honor View20 – Harvinaisen näyttäviin kuoriin on pakattu rutkasti megapikseleitä ja suorituskykyä

Honor-mallisto on Suomessa edustanut enintään ylempää keskiluokkaa. Nyt View20 vie tuotemerkin vieraille vesille – se edustaa nimittäin todellista lippulaivatasoa. Puhelin asettuu niin ominaisuuksiltaan kuin hinnaltaan aiemman Honor-malliston yläpuolelle. Malli tarjoaakin huippuluokan suorittimen, näyttävän ulkoasun ja poikkeuksellisen tarkan kameran.

OnePlus 6 ja 6T -mallien ääniongelmien syy näyttää selvinneen – Käyttää väärää mikrofonia

OnePlus 6 ja 6T -mallien käyttäjät ovat raportoineet jo pidemmän aikaa eri sovelluksia koskeneista äänenlaatuongelmista. Nämä näyttävät johtuvan siitä, että puhelin käyttää äänen tallentamiseen väärää mikrofonia.

Muropaketin uusimmat