Viikon tekniikkauutiset: RTX 2080 Super -testi, OnePlus 7T -huhuja, 5G-puhelimia…

01.09.2019 22:07 | Muropaketin toimitus

Kuluneella viikolla testasimme Gigabyten RTX 2080 Super -näytönohjaimen ja pari 5G-puhelinta. Mobiiliuutisissa näimme OnePlus 7T -huhuja ja Xiaomin uudet Redmi Note 8 -mallit.

Lisäksi kerroimme Windows 10:n uudistuneista käynnistysominaisuuksista jakokeilimme kiinnostavia pelikuulokkeita.

Testi: Gigabyte RTX 2080 Super Gaming OC -näytönohjain – Mainio perusversio Super-luokkaan

Nvidian GeForce RTX -näytönohjainmallisto on vielä varsin tuore tapaus, mutta valmistaja on halunnut varmistaa kilpailukyvyn uusilla Super-päivitysversiolla. Muropaketti otti testattavaksi GeForce RTX 2080 -mallien edullisempaa päätä edustavan Gigabyten GeForce RTX 2080 Super Gaming OC -näytönohjaimen.

Pikakokeilu: 5G-puhelimet ZTE Axon 10 Pro ja OnePlus 7 Pro 5G – Puhelimet toimivat mukavasti, verkot vielä vaiheessa

Uusi ja uljas 5G tulee viemään mobiilimaailman tiedonsiirtoa ison askeleen eteenpäin. Muropaketti otti ensituntumaa 5G-verkkoihin ensimmäiseksi myyntiin ehtineillä puhelimilla ja katsasti, miltä 5G käytännössä tuntuu.

OnePlus 7T:n tekniset ominaisuudet vuotivat julkisuuteen

Tulevasta OnePlus 7T -puhelimesta nähtiin vuotaneita mallinnoksia jo aiemmin. Nyt myös puhelimen tekniset ominaisuudet ovat paljastuneet.

Redmi julkaisi 64 megapikselin kameralla varustetun kohtuuhintaisen Note 8 Pron ja vieläkin edullisemman Note 8:n

Xiaomin alaisuudessa toimiva Redmi on esitellyt uudet Note 8 ja Note 8 Pro -mallit. Puhelimissa on panostettu ennen kaikkia kameroiden laatuun ja hyvään hinta-laatusuhteeseen.

Windows 10:n käynnistysominaisuuksiin parannuksia – muutos käyttäjäpalautteen ansiota

Tulevassa Windows 10 -käyttöjärjestelmäpäivityksessä (Build 18965) on luvassa paranneltu uudelleenkäynnistys-ominaisuus. Päivitys on ollut kokeiltavana niille henkilöille, jotka ovat mukana Windows Insider -betatestausohjelmassa. Microsoftin mukaan uusi ominaisuus on vastaus käyttäjäpalautteeseen.

 

Muropaketin uusimmat