UUSIMMAT

Viikon tekniikkauutiset: Samsung esitteli Galaxy Note 10 -puhelimet, Huawei esitteli uuden käyttöjärjestelmänsä, huikea pelinäyttö…

11.08.2019 08:00 | Muropaketin toimitus

Samsung esitteli kuluneella viikolla uudet Galaxy Note 10 -mallit, joiden lisäksi valmistajalta nähtiin myös Galaxy Book S -kannettava ja Galaxy Watch Active 2 -älykello.

Huawei puolestaan esitteli virallisesti Harmony OS -käyttöjärjestelmänsä, jota voidaan tarvittaessa käyttää myös mobiililaitteissa. Viikon muihin uutisiin kuuluivat Asuksen 43-tuumaisen pelinäytön saatavuustiedot sekä kuinka Facebook tiukentaa otettaan WhatsAppista ja Instagramista.

Ensituntuma: Samsung Galaxy Note10 ja Galaxy Note10+ -puhelimet – Kynälle lisää toimintoja ja sisälle uusi mobiilisuoritin

Muropaketti pääsi kurkistamaan Samsungin uusia tehopakkauksia eli Galaxy Note10 ja Galaxy Note10+ -puhelinmalleja Amsterdamissa jo viikko ennen virallista julkaisua. Peruskonsepi on ennallaan, mutta muotoilu on modernimpaa, kynää voi käyttää monipuolisemmin ja suoritinkin on uunituore.

Samsung esitteli Galaxy Book S -kannettavan virallisesti – Myyntiin myös Pohjoismaissa

Kuten odotettua, toimii Windows 10 -käyttöjärjestelmää hyödyntävän Galaxy Book S:n suorittimena Snapdragon 855. 13,3-tuumaisen näytön resoluutio on 1980 x 1080, keskusmuistia on tarjolla kahdeksan gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 512 gigatavua. Tallennustilaa voi laajentaa microSD-muistikorteilla aina teratavuun asti.

Samsung esitteli uuden Galaxy Watch Active 2 -älykellon, jolla voi katsoa vaikka YouTube-videoita

Samsung on esitellyt Galaxy Watch Active 2:n virallisesti ja vahvistanut, että syksyllä ilmestyvä älykello 2 saa myös oman YouTube-sovelluksensa.

Huawein Hongmeng OS -nimeä kantanut käyttöjärjestelmä julkaistiin virallisesti – Tunnetaan nyt nimellä HarmonyOS

Huawei on esitellyt osana kehittäjäkonferenssiaan tähän mennessä Hongmeng OS -nimellä tunnetun HarmonyOS -käyttöjärjestelmän virallisesti.

Asuksen 43 tuuman HDR-pelinäyttö ROG Strix XG438Q myyntiin elokuussa

Asus on kertonut alkuvuodesta CES-messuilla esitellyn ROG Strix XG438Q -pelinäytön ilmestyvän myyntiin vielä tässä kuussa. 43 tuuman näytössä on 3840 x 2160 pikselin resoluutio, tuki FreeSync 2 -ruudunpäivitystasaukselle ja 120 hertsin päivitystaajuus.

Facebook tiukentaa otettaan Instagramista ja WhatsAppista – Palvelut nimetään uudelleen

Facebook aikoo jatkossa viestittää käyttäjille entistä vahvemmin, kuka omistaa Instagramin ja WhatsAppin.

Muropaketin uusimmat