Uusimmat

Viikon tekniikkauutiset: Taittuvanäyttöisiä 5G-puhelimia ja paljastavia tietokonekoteloita

28.10.2018 12:30 Muropaketin toimitus

Kuluneen aikana tietotekniikkauutisissa on nähty muun muassa Thermaltaken paljastava tietokonekotelo. Mobiilipuolella uutisoimme siitä, millaisiin yökuviin OnePlus 6T kykenee.

Viimeisen viikon aikana kerroimme tietotekniikan puolella muun muassa Intel Core i9-9900K:n ylikellotuksesta ja Thermaltaken paljastavasta Core P3 Tempered Glass Curved Edition -avokotelosta. Mobiiliuutisissa näimme esimerkkikuvan OnePlus 6T:n yökuvausominaisuuksista ja kerroimme Samsungin oikeusjutusta.

Thermaltake julkaisi todella paljastavan Core P3 Tempered Glass Curved Edition -avokotelon

Todella paljastava Thermaltake Core P3 Tempered Glass Curved Edition -avokotelo on päivitetty versio edeltäjästään. Kokoonpanoa peittävä karkaistu lasi kääntyy uudessa versiossa 90 asteen kulmaan.

Philips julkaisi edullisen 276E8VJSB UHD -näytön

Philips 276E8VJSB -näytön vahvuuksia on sen 3840 x 2160 resoluutio, verrattain edullinen 299 euron hinta, IPS-paneeli ja kapeat reunat. Näyttö on tarkoitettu enemmänkin ammattikäyttöön kuin pelaajille.

Core i9-9900K ylikellotettiin kaikilla ytimillä päälle 7,6 gigahertsiin – juotetulle lämmönlevittäjälle kritiikkiä

Ylikellottaja Der8auer onnistui nestemäisen heliumin avulla kellottamaan Intelin uuden Core i9-9900K -prosessorin 7613,19 megahertsiin. Käytössä oli Asuksen ROG Maximus XI Gene Z390-emolevy ja kahdeksan gigatavun kampa DDR4-keskusmuistia.

Samsungin puhelimia mainostamaan palkattu julkkis käytti iPhonea TV-lähetyksessä – Samsung haastoi oikeuteen

Samsung on aiemmin tehnyt laajaa yhteistyötä venäläisen Ksenia Sobchakin kanssa ja palkannut tämän mainoskasvokseen. Nyt Samsung haastoi Sobchakin oikeuteen, kun tämä käytti televisiolähetyksessä iPhone X:ää.

OnePlus näytti minkä tasoiseen yökuvaukseen tuleva OnePlus 6T -puhelinmalli pystyy

OnePlus on julkaissut esimerkkikuvan siitä, millaiseen yökuvauslaatuun tuleva OnePlus 6T -puhelinmalli kykenee.

Huawein taittuvanäyttöinen älypuhelin tulee tukemaan 5G-yhteyksiä

Huawein kuluttajaliiketoimintayksikön johtaja Richard Yu on vahvistanut että valmistajan tuleva taittuvanäyttöinen älypuhelin tukee myös 5G-yhteyksiä.

Muropaketin uusimmat