Vivon Apex-konseptipuhelin tarjoaa näyttöön integroidun sormenjälkilukijan sekä rungon sisään vetäytyvän etukameran

27.02.2018 10:35 | Muropaketin toimitus

Mobiililaitevalmistaja Vivo on esitellyt MWC 2018 -messuilla Apex-nimistä konseptipuhelinta, joka sisältää näyttöön integroidun sormenjälkilukijan sekä rungon sisään vetäytyvän etukameran.

Vivo on esitellyt käynnissä olevilla Mobile World Congress 2018 -messuilla uutta Apex-konseptipuhelintaan. Apex tarjoaa uudenlaisen, puolet näytöstä kattavan, näyttöön integroidun sormenjälkilukijan. Aiemmin esitellyistä näyttöön integroiduista sormenjälkilukijoista poiketen lukituksen voi avata asettamalla sormen aiempaa suuremmalle alueelle.

The Vergen mukaan Vivo Apex jatkaa myös taistelua näytön reunoja vastaan. Näytön reunoista on säästetty tilaa sijoittamalla etukamera rungon sisälle vetäytyvään telakkaan. Täten etukamera on kokonaan poissa näkyvistä silloin kun sitä ei käytetä. Näytön reunoista on poistettu myös erillinen kaiutin, jonka sijaan Vivo Apex tuottaa puheluihin vaadittavan äänen värisyttämällä koko näyttöä.

Vielä tässä vaiheessa ei tiedetä, aikooko Vivo tuoda myöhemmin Apexiin perustuvan mobiililaitteen myös kuluttajien saataville.