WhatsApp tulee saamaan tulevaisuudessa useita hyödyllisiä ominaisuuksia

15.06.2020 16:45 | Muropaketin toimitus

WhatsApp-käyttäjien saataville tulee näillä näkymin loppuvuoden aikana useita jokapäiväistä käyttöä helpottavia ominaisuuksia.

WhatsAppista on voinut etsiä tiettyjä viestejä sanaperusteisella haulla jo aiemminkin, mutta tulevaisuudessa haku onnistuu myös lähetysajankohdan mukaan. Näin on helpompi löytää esimerkiksi sellainen viesti, jonka muistaa lähettäneensä viikko sitten tiistaina. Myös WhatsAppin kautta lähetettyjen kuvien hakeminen Googlen käänteisellä kuvahaulla tulee onnistumaan yhdellä painalluksella.

Kenties hyödyllisimpänä muutoksena WhatsApp-käyttäjät voivat jatkossa käyttää WhatsAppia yhteensä neljältä eri laitteelta. Tähän mennessä WhatsAppin on voinut rekisteröidä vain yhteen puhelimeen, mikä on aiheuttanut harmaita hiuksia muun muassa tablettien omistajille.

Lisäksi WhatsApp helpottaa tallennustilan hallintaa, sillä jatkossa käyttäjät tulevat näkemään selvemmin, paljonko esimerkiksi WhatsAppin kautta jaetut kuvat vievät tilaa puhelimesta.

Osa ominaisuuksista on jo nyt suljetussa betatestissä, mutta vielä ei ole varmaa, milloin uudet ominaisuudet saapuvat kaikkien käyttöön. Aiheesta kertoi Android Headlines.