UUSIMMAT

WhatsAppin uusi ominaisuus, Nvidia GTX 1660 Super, Intelin uusi suoritin – ja viikon 44/2019 muut tärkeimmät tekniikkauutiset

03.11.2019 17:38 | Muropaketin toimitus

Muropaketin toimitus kokosi samalle sivulle kaikki viikon 44/2019 merkittävimmät ja mielenkiintoisimmat tekniikka-aiheiset uutiset.

Tällä viikolla on tapahtunut mm. seuraavaa:

WhatsAppin Android-versio saa vihdoin kauan odotetun ominaisuuden

WhatsApp on aloittanut sovelluksensa uuden Android-version jakelun. Mukana päivityksessä on kauan odotettu mahdollisuus lukita viestit sormenjäljen taakse.

Nvidia julkaisi GeForce GTX 1660 Super -näytönohjaimen

GeForce GTX 1660 Super -näytönohjaimen grafiikkapiirissä muutoksia ei tapahdu. Merkittävin päivitys on muistin vaihto GDDR6-muistiin.

Intel julkaisi viimein Core i9-9900KS Special Edition -prosessorin

Intel Core i9-9900KS Special Edition -prosessorin hehkutetuin ominaisuus on sen kaikkien ytimien boost-kellotaajuus joka on 5,0 gigahertsiä. Toimitukset alkavat jo huomenna eli 30. päivä lokakuuta.

Microsoft tuo DirectX 12 -rajapintaan uusia ominaisuuksia ensi kevään Windows-päivityksessä

DirectX 12 -grafiikkarajapinta saa uusia ominaisuuksia niin rasterointiin kuin säteenseurantaan. Ominaisuudet ovat tulossa käyttöön vuoden 2020 kevään Windows-päivityksessä.

xHelper-niminen haittaohjelma riivaa Android-käyttäjiä – Edes tehdasasetusten palauttaminen ei välttämättä poista haittaohjelmaa

Android-käyttäjien keskuudessa leviää uusi xHelper-niminen haittaohjelma, jonka poistaminen laitteelta on erittäin vaikeaa tai pahimmillaan jopa lähes mahdotonta.

Testi: Nokia 7.2 -puhelin – Kätevä ja pätevä, ellei suorituskyky ole ykkösprioriteetti

Puhelimien keskiluokassa kilpailu on ankaraa, ja käyttäjät osaavat vaatia paljon jo kohtuullisen edullisiltakin puhelimilta. HMD Global pyrkii valloittamaan ostajat tarjoamalla uudessa Nokia 7.2 -mallissa näyttävän viimeistelyn, kelvollisen näytön ja pitkään jatkuvat käyttöjärjestelmäpäivitykset. Muropaketti testasi, kuinka lähtöhinnaltaan 299 euron puhelin selviää jokapäiväisestä käytöstä.

Muropaketin uusimmat