Xiaomi kettuilee Applelle – Julkisti tavarapaketteja, jotka näyttävät mitä kaikkea saa yhden uuden iPhonen hinnalla

17.09.2018 10:55 | Muropaketin toimitus

Monet ovat kritisoineet Applen uusia iPhoneja liian korkeista hinnoista. Nyt Xiaomi on hyödyntänyt tilannetta julkistamalla tavarapaketteja, jotka näyttävät, mitä yhden iPhonen hinnalla voikaan hankkia.

Apple julkisti viime keskiviikkona uuden kolmesta eri mallista rakentuvan iPhone-sukupolven. Monet ovat kuitenkin kritisoineet, että uusien iPhonejen hinnat ovat kohonneet jo aivan liian korkeiksi.

Nyt kiinalainen edullisista älypuhelimista tunnettu Xiaomi on GizmoChinan mukaan hyödyntänyt tilannetta ja julkistanut omat XR, Xs ja Xs Max -tavarapakettinsa, jotka maksavat saman verran kuin uudet iPhone-mallit Kiinassa.

Edullisin 6499 yuania eli reilut 810 euroa kustantava Xr-paketti pitää sisällään Xiaomi Mi 8 SE:n, Mi Band 3:n, 12,5 tuuman Mi Notebook Airin sekä Mi Bluetooth Headset Minin.

8699 yuania eli vajaat 1090 euroa maksavaan Xs-paketti päivittää puhelimen Mi MIX 2S:een ja Mi Notebook Airin suurempaan 13,3 tuuman malliin. Kallein Xs Max -kokoelma tarjoaa puolestaan Mi 8:n, Mi Notebook Pron, Mi Bluetooth Collar Headsetin ja Mi Band 3:n.