Xiaomi Mi MIX 2S -vuodot jaksavat yllättää – näyttölovi ilmestyy ja katoaa

13.03.2018 19:49 | Muropaketin toimitus

Jos puhelimen hypekerrointa mitattaisiin kuvavuotojen määrällä, olisi Xiaomi Mi MIX 2S melko varmasti tämän vuoden hypetetyimpiä laitteita. Nyt esille on tullut jälleen uusia kuvia, jotka kumoavat vanhempia.

Kuvat bongasi Weibosta (josta ne sittemmin katosivat) Slashleaks. Mikäli kyseessä on aidosti valmistukseen asti lähtevä Mi MIX 2S, ei siinä ole tämänvuotisen muodin vaatimaa näyttölovea – toisin kuin joissakin aiemmissa vuotokuvissa. Selfiekamera on ilmeisesti piilotettu muita näytön reunoja huomattavasti leveämpään alareunaan. Yläreunassa näkyvillä on selvästi pienenpieni painauma puhelimen kuuloketta varten.

Puhelimen takapuolella esillä ovat iPhone-tyyliin päällekkäin asetellut kaksoiskameran linssit ja sormenjäljenlukija. Ainakaan tässä versiossa ei siis ole näyttölasin läpi toimivaa lukijaa.

Puhelin julkistetaan maaliskuun 27. päivänä, siihen mennessä kuvavuotoja on varmaankin luvassa vielä lisää. Ilmeisesti puhelimesta on valmistettu lukuisia eri prototyyppejä, joista vuotokuvat on otettu.