UUSIMMAT

Xiaomi toi kolme Amazfit-älykelloa myyntiin Suomessa

15.01.2020 18:14 | Muropaketin toimitus

Xiaomin yhteistyö Huamin kanssa on tuottanut myyntiin kolme Amazfit-älykelloa myös Suomen markkinoille.

Xiaomi Amazfit Stratos 3 on valmistajan mukaan tehty ensisijaisesti aktiivinen liikkuja mielessä. Kello osaakin huomioida muun muassa palautumisajan, harjoitustehon ja hapenottokyvyn hyödyntämällä suomalaista Firstbeat-analytiikkaa. Lisäksi Huamin oma optinen BioTracker PPG -anturi nostaa sykemittauksen tarkkuuden uudelle tasolle.

Älykellossa on 1,34-tuumainen näyttö ja se kestää vettä 50 metrin syvyyteen saakka. Mukana on 19 erilaista liikuntatilaa, jotka sopivat niin harrasteliikkujalle kuin urheilijallekin. Ainutlaatuisessa kestävyystilassa kellossa riittää virtaa jopa 14 päiväksi yhdellä latauksella. Suomessa kello maksaa 219 euroa.

Pienemmällä budjetilla tarjolla on 1,65-tuumainen ja neliömäinen Amazfit GTS, joka maksaa 139 euroa. Käyttötavoista riippuen kello toimii yhdellä latauksella jopa 14 päivää ja myös se on vesitiivis 50 metrin syvyyteen saakka. Urheilutoimintoja löytyy 12 erilaista.

Kolmas myyntiin tullut malli on Amazfit GTR, joka maksaa mallista riippuen 149-229 euroa ja se muistuttaa ominaisuuksiltaan Amazfit GTS:ää. Sen näyttö on mallista riippuen 1,2 tai 1,39 tuumaa ja näytön halkaisija on joko 42 millimetriä tai 47 millimetriä. Xiaomi Amazfit GTR on saatavana alumiini-, teräs- ja titaanirunkoisena.

Muropaketin aiemman testin Amazfit Stratoksesta voi lukea täältä.