Xiaomin uutuuden selfie-kamerasta riittää ristiriitaisia tietoja

10.03.2018 19:40 | Muropaketin toimitus

Pöhinä Xiaomin Mi MIX 2S -puhelimen ympärillä on paisunut lähes surkuhupaisiin mittoihin. Tuoreimmissa uutisissa esillä on ristiriitaisia tietoja laitteen etukamerasta.

Alkuperäinen Xiaomi Mi MIX hämmästytti maailmaa lähes koko etupuolen täyttävällä näytöllään. Trendi lähti siitä leviämään välittömästi, mutta selfie-kameran sijoittaminen puhelimen alareunaan ei puolestaan innostanut muita valmistajia.

Tulossa oleva Mi MIX 2S -versio jatkaa samoilla linjoilla, mikäli on luottaminen GizmoChinan julkaisemiin vuotokuviin. Niistä voi juuri ja juuri erottaa puhelimen alareunassa olevan linssin. Samassa uutisessa on myös kuva puhelimen takapuolesta, jossa ei näy sormenjäljenlukijaa. Tästä sivusto on päätellyt laitteesta löytyvän näytön alle kätketyn lukijan.

Vähintäänkin hämmentävästi GSMarena on samaan aikaan julkaissut uutisen Mi MIX 2S -puhelimesta, jossa esillä on selvästi näytön ylänurkkaan sijoitettu kameralovi. Sivusto myös toteaa, että huhut puhelimen näyttölasin alle piilotetusta sormenjäljenlukijasta ovat ehdottomasti perättömiä.

Kaikkeen on kuitenkin olemassa looginen selitys, ellei parikin. Joko toisen sivuston kuvissa esiintyy jotain aivan muuta kuin Mi MIX 2S – tai sitten valmistaja on tehnyt laitteesta useita erilaisia prototyyppejä.