ZTE Blade Spark sisältää lähes puhtaan Androidin pilkkahinnalla

17.07.2017 17:54 | Muropaketin toimitus

Uusi ZTE Blade Spark tuo lähes puhtaan Android Nougatin alle sadan dollarin hintaluokkaan.

Mobiilivalmistaja ZTE tunnetaan melko hyvillä spekseillä varustetuista, edullisista älypuhelimista. Nyt yritys on tuonut Yhdysvaltain markkinoille uuden edullisen ZTE Blade Sparkin, joka sisältää lähes puhtaan Android 7.1.1 Nougat -käyttöjärjestelmän sekä 1,4 gigahertsin kellotaajuudella toimivan Snapdragon 425 -järjestelmäpiirin.

ZTE Blade Sparkin akun kapasiteetiksi on ilmoitettu 3140 milliampeerituntia ja laitteen 720p-resoluutiolla toimiva 5,5 tuuman näyttö on kestävästä Gorilla Glass 3 -materiaalista. Laitteesta löytyvät myös 13 megapikselin pää- ja 5 megapikselin etukamera.

ZTE Blade Sparkin takaosasta löytyvä sormenjälkilukija pystyy tunnistamaan viisi erilaista sormenjälkeä, joiden avulla käyttäjä voi avata suoraan haluamansa sovelluksen. Sparkin sivusta löytyy myös niin sanottu ”selfie-näppäin”, jolla käyttäjät voivat käyttää älypuhelimen etukameraa myös näytön ollessa suljettuna.

ZTE Blade Spark on toistaiseksi saatavilla Yhdysvaltalaisen AT&T-operaattorin kautta 99 dollarilla eli reilulla 85 eurolla. Laitteen mahdollisesta myöhemmästä saatavuudesta muilla markkina-alueilla ei ole vielä tarkempaa tietoa.