UUSIMMAT

ZTE:n Nubia Alpha on taittuvanäyttöinen älykello joka toimii myös puhelimena

27.02.2019 14:13 | Muropaketin toimitus

ZTE:n alabrändi Nubia on esitellyt MWC 2019 -messujen yhteydessä taittuvanäyttöisen älykellon ja älypuhelimen hybiridin, Alphan.

Ranteen ympärille kaartuvassa Nubia Alphassa on GSMArenan mukaan pitkä ja kaareva 192 x 960 -resoluutioinen näyttöpaneeli joka kattaa käyttäjän ranteen yläpuolen. Älykellon suorittimena toimii Snapdragon Wear 2100, keskusmuistia löytyy yksi gigatavu ja sisäistä tallennustilaa kahdeksan gigatavua.

Laite hämärtää älykellon ja älypuhelimen välisiä eroja. Nubia Alphalla voi nimittäin soittaa puheluita itsenäisesti eSIMin avulla. Mukana on myös mahdollisuus soittaa laitteeseen ladattuja musiikkikappaleita ja katsoa videoita pieneltä näytöltä. Laitteessa on lisäksi viiden megapikselin kamera.

Sensoreiden puolesta Nubia Alphasta löytyvät GPS, sykemittaus, gyrometri, kiihtyvyysanturi ja kompassi. Akun kapasiteetti on 500 milliampeerituntia. Ilman eSIM-ominaisuutta laitteen hinnaksi on ilmoitettu 450 euroa ja se saapuu myyntiin Euroopassa maaliskuussa. eSIMin kanssa laite maksaa 550 euroa, mutta eSIM-variantti saapuu myyntiin vasta vuoden kolmannella neljänneksellä.

Muropaketin uusimmat