Näytönohjaimet kaupaksi vähäpukeisilla naisilla?

(Gainwardin HD 4850 512MB -promokuva vasemmalla, MSI:n R4850-näytönohjaimen myyntipakkauksen hirviö oikealla)

Olemme usein Muropaketin toimituksessa ihmetelleet komponenttivalmistajien myyntipakkauksia ja niiden teemoja. Usein emolevy- ja näytönohjainpakkausten kannessa komeilee suuri kuva soturista, autosta, avaruusaluksesta, hirviöstä, pelin päähahmosta tai tietokoneella renderöidystä naisesta, kuten Lara Croftista tai jostain animehahmosta. Vaikutteet pakkausten kuvitukseen löytynee taiwanilaisten valmistajien ja aasialaisten kuluttajien kulttuurista. Usein eurooppalaisten ja amerikkalaisten yritysten markkinointimateriaalit ovat hillitympiä eivätkä keskity niin voimakkaasti edellä mainittuihin hahmoihin tai kulkuneuvoihin.

Näytönohjainvalmistaja Gainward on kuitenkin nyt ottanut markkinoinnissa järeät aseet käyttöön ja julkaissut kuvasarjan vähäpukeisista naisista pitelemässä yrityksen uutta HD 4850 512MB -näytönohjainta. Näyttävät kuvat herättävät varmasti miesvaltaisessa ostajakunnassa enemmän huomiota kuin kuvitteelliset näkymät. Katso Gainwardin loput promokuvat ja kerro kommenteissa, mitä mieltä sinä olet ATK-komponenttien myyntipakkausten aiheista? Onko Gainward lähtenyt oikeille linjoille? Pitäisikö Muropaketin artikkelikuvatkin varustaa vähäpukeisilla naisilla?

Expreview, Good (or bad?) hardware propaganda

Sampsa Kurri

Kommentit

2.

Komponenttiä sitä ostetaan,aivan sama mikä kuva siinä on kunhan täyttää omat vaatimukset ja on omalle lompakolle sopiva.

Vastaa tähän
3.

Joo muropaketin uuten näytönohjaintestiin sitte vaan joku vähäpukeinen nainen aina taustalle !

Vastaa tähän
4.

Melko mietoja kuvia näyttivät olevan. Myyköön vaikka härän kulkuset piirilevyn reunasta mainoskuvassa roikkuen jos niin mieli tekee.

Vastaa tähän
5.

Ei voi silti valittaa, vaikka vähän pientä ylilyöntiä hommassa. Varmaan kortin valmistuskustannuksista on tingitty ja palkat menny vosulle 😀 Kuiteski mielummin näinpäin, kuin että ois joku kauhee karski btm-kundi tossa poseeraamassa 😀

Vastaa tähän
6.

Ei näytönohjaimilla ole mitään tekemistä vähäpukeisten naisten kanssa.
Ei siksi, että en naiskauneuneutta arvostaisi, mutta niitä kuvia voi katsella muualtakin. Club3d:n pakkaukset ovat hienoimpia 🙂

Vastaa tähän
7.

Olisi voinut olla edes joku teema noissa fotoissa ja vähän enemmän ammattimaisemmalla meiningillä tehty, niin mikäpä ettei.

Vastaa tähän
8.

aika naurettavia kuvia… 😀 noiden alle sopisi teksti: huomasitko näyttistä kuvassa?

Vastaa tähän
9.

Wanha wiisaus sanoo: Sex sells…

Vastaa tähän
10.

Tuli vain mieleen ajatus, että kuvissa olevat tyttöset tuskin edes tietävät että mitä heillä on kädessää mutta jos rahaa saa niin kädessä pidetään vaikka tietokoneosia :D. Ei haittaa sinänsä mutta tuskin ostopäätökseen kauheasti vaikuttaa että kuinka kaunis nainen siinä näyttiksen laatikossa on vaan mikä siellä laatikon sisällä on 😉 . Pokea luulis riittävästi näkyvän netin puolella ja itse en kaipaa niille juurikaan mitään emoja, muisteja tai näyttiksiä käteen. Mulle toisaalta ihan sama myös, että onko muron artikkeleissa naisia tavaran kanssa samassa kunhan arvostelu on hyvä ja näkyy tuotetta vähän lähempääkin kuin 2m päästä joka on jossain pikkukuvassa niin olemattoman kokoinen että silmiä pitää siristellä…

Vastaa tähän
11.

Muuten ihan kiva, mutta ei kyllä japsitytöt sytytä yhtään. Hyh.

Vastaa tähän
13.

Oh, kylläpä on hienoja naisia. Mutta, kumpaa tuolla tarkoitetaan? A: Jos ostat näytönohjaimen X, saat tuollaisen naisen. Vai B: Jos hankit tuollaisen naisen, saat näytönohjaimen X kaupanpäälle? Mites on?

Vastaa tähän
14.

Hyvä parodia mutta ei kiitos. Likoissa ei sinänsä mitään vikaa, mutta eivät ne vetoa varttuneempaan kansaan. Mieluummin niitä rendattuja likkoja. Niitä katsellessa voi sentään pohtia miten hyvin/huonosti kuva on rendattu.

Vastaa tähän
15.

Niin, kyllähän tuo fiksulta flikalta näyttää…voisin ostaa tuolta näyttiksen jos tuo flikkan saisi kaupantekijäisinä :-p…realistisesti noita vähäpukeisia immeisiä rupeaa olemaan pian liikkaa ja ihmiset tylsistyvät…

Vastaa tähän
18.

Ei vähäpukeisia naisia koskaan liikaa näy jos minulta kysytään 🙂 Hyvä Gainward!
@6: Ja vaikka kotona olisi kolme naista, niin ei se tee tuosta myyntipakkauksen kissasta ikävää katseltavaa 😉
Eikös joskus ole tutkittu, että vähäpukeisen naisen näkemisellä on mieheen terveyttä edistävä vaikutus: Verenpaine laskee =)

Vastaa tähän
19.

Beibi tuu ylikellottaan mun näyttis.

Vastaa tähän
20.

On ihmisiä, jotka eivät ajattele ja niitä, jotka ajattelevat. Kummatkin kuitenkin tuovat rahaa tiskiin niin mainokset pitää suunnittella sen mukaisesti.

Minulle olisi ihan sama vaikka laatikko olisi pinkki ja siinä olisi joku hinttari, jos näytönohjain on huippulaatua. Joidenkin itsetunto ei sitä kuitenkaan kestäisi.

Vastaa tähän
Näytä kaikki kommentit

Kommentointi on suljettu.