Nokia julkaisi Windows Phone 7.8 -päivityksen: Näin päivität oman Lumian

Nokia on tänään aloittanut Windows Phone 7.8 -päivityksen toimitukset Lumia 510-, 610-, 710-, 800- ja 900-malleille. Puhelin ilmoittaa saatavilla olevasta päivityksestä automaattisesti seuraavien viikkojen aikana, mutta sen voi tehdä myös itse. Päivitys tuo mukanaan muun muassa päävalikkoon pienet 1/4-kokoiset ruudut, uusia teemavärejä, lukitusruutuun Bing-kuvia, kameraominaisuuksia, internet-yhteyden jakamisen ja City Lens -sovelluksen.

Nokia on julkaissut päivittämisestä YouTube-videon, jossa se ohjeistaa kytkemään puhelin tietokoneeseen USB-kaapelilla ja käynnistämään Zune-ohjelmisto PC:llä tai Windows Phone -sovellus Macilla.

TaskuMuro tutustui Windows Phone 7.8 -päivitykseen jo ennen joulua asentamalla Lumia 610:een ja 800:aan päivityksen epävirallista kautta. Toimistolta myöskin löytyvään Lumia 900:aan päivitystä ei sen sijaan ole vielä tullut saataville virallista kautta. Kerro kommenteissa, joko sait oman puhelimesi päivitettyä ja miltä WP 7.8 vaikuttaa.

Nokia Conversations, Get even more from your Nokia Lumia with Windows Phone 7.8

TaskuMuro, Tältä näyttää Windows Phone 7.8 -päivitys Lumia 800:ssa

Sampsa Kurri

Kommentit

2.

Zunen mukaan kaverin 900 on ajan tasalla :D

Tuleeko nuo sitten hieman eri aikaan riippuen mallista?

Vastaa tähän
3.

800:n löytyi 3 päivitystä sitten viime kerran, nyt asennuksessa 7.8. Saapas nähdä.

Vastaa tähän
4.

Argh, päivitysnäkymässä armottomia grafiikkaglitchejä :F Sormet ristiin…

Vastaa tähän
5.

Noksujen lisäksi myös HTC Radar lähti päivittymään. Ilmeisesti Microsoft on lähtenyt ihan kunnon valmistautumisella liikenteeseen.

Vastaa tähän
6.

Läpihän se meni. Ei näyt muu muuttuneen kuin että "työpöydän" nuoli siirtyi alas :)

Vastaa tähän
7.

Hämmentävän suppea päivitys. Yksi uusi tiilikoko, nuoli vaihtoi paikkaa, muutama väri määritelty lisää "teema"listaan. Yhtään uutta sovellusta ei tullut, enkä mitään muita muutoksia ole nähnyt. Ei kolmen minor-versionumeron arvoista.

Yritin kirjoittaa tuon Windows Phonella, mutta kirjautuminen ei toiminut. Sekin siitä :)

Vastaa tähän
8.

itsellänihän zune kertoo että on ajan tasalla. että ei ole mitään odotettua 7.8 päivitystä.

Vastaa tähän
9.

Kyllä se 7.8 tulee sieltä ajan kanssa koska päivitykset tulevat aina porrastetusti.

Vastaa tähän
10.

Trolololo, testiksi lähettämäni yhteystietokortti tuli perille kolmen päivän viiveellä. Meneekö se Itellan kuljettamana? Ollu jollain huonot speksit.

Vastaa tähän
11.
Daputti

Zunen mukaan kaverin 900 on ajan tasalla :D

Tuleeko nuo sitten hieman eri aikaan riippuen mallista?

jokujuippi

itsellänihän zune kertoo että on ajan tasalla. että ei ole mitään odotettua 7.8 päivitystä.

Nuo päivitykset tulevat saataville porrastetusti, kuten aina ennenkin on Nokialla ollut tapana. Eli ei kannata ihmetellä, vaikkei vielä pariin viikkoon olisi uutta softaversiota tarjolla.

Vastaa tähän
12.

Onkohan tästä vastaavaa sivua olemassa kuin viimekerralla, että voisi katsoa mille revisioille luurista on tuo pätsi saatavilla?

Vastaa tähän
15.
Wilpuri

Ei ole omalle kasisatasellekaan tullut, vielä.

Aijaa.com – 11698097

Oma 800 löysi päivityksen eilen illalla vähän yli 21.00 ja ihan hyvin onnistu päivityskin

Vastaa tähän
16.

Lukekaa tuosta ylempää nuo viestit. Ne päivitykset tulee porrastetusti, jos et eilen tai tänään saanut, voit saada sen huomenna jne.

Vastaa tähän
17.
chainreaction

Tuolla kikkailulla sain lopulta päivitettyä onnistuneesti 7.8:iin. Eli ideana on pistää puhelin ensin lentokonemoodiin ja sitten yrittää hakea päivitystä Zunen kautta. Laskee siitä että kuinka kauan menee Update-valinnan painamisen jälkeen ilmoitukseen että päivitystä ei löydy. Sekunti tai pari ennen tätä ilmoitusta vetää verkkopiuhan irti. Tämän jälkeen updaten haku jatkuu ja kestää melko kauan, mutta lopulta pitäisi tulla ilmoitus päivityksestä. Tämän jälkeen kytkin verkkopiuhan kiinni ja klikkasin "Update" -painiketta ja Zune avasi päivityssovelluksen.

Jouduin toistamaan tämän siis useampaan kertaan, koska ennen 7.8 päivitystä puhelimeeni tuli ainakin 2 muuta päivitystä. Piuhakikka pitää kuitenkin ajoittaa oikein.

Päivitettynä Lumia 800, mallia musta ja operaattorilukitsematon.

Oma valkoinen Lumia 900 ei myöskään löytänyt päivityksiä, mutta tuolla ^^^^ kikalla päivitykset löytyi. Kolme päivitystä piti asentaa ja ennen jokaista piti tuo tehdä.

Vastaa tähän
18.

Hämmentävät kikkailut teillä.

Vastaa tähän
19.

Oma Lumia 900 ei löytänyt tuota päivitystä 3G, WLAN ja Zunen kautta. Tuo verkkokaapelikikkailu toimi, 2 päivitystä ja sitten 7.8 pääsi ajamaan sisään. Kaikki toimii.

Vastaa tähän
20.

Samsung Omnia W päivittyi eilen illalla kaapelikikalla, kolme päivitystä piti asentaa niin pääsi versioon 8858.

Olis nyt tullut edes se screenshot ja hakukoneen vaihtomahdollisuus. Ei. Ihan kivat ruudut on juu, mutta tämän päivityksen hypettämisen tarkoitus taisi olla vain auttaa 7.5 -puhelimien varastontyhjennystä.

Vastaa tähän
Näytä kaikki kommentit

Osallistu keskusteluun MuroBBS:ssäKommenttikupla