Panasonic julkisti ensimmäiset kuvat Euroopan markkinoille suunnatusta älypuhelimestaan

Panasonicin älypuhelin

Panasonic on esitellyt prototyypin älypuhelimesta, jonka se aikoo julkaista maailmanlaajuisille markkinoille. TaskuMuro uutisoi aiemmin Panasonicin suunnitelmista laajentaa tarjontaansa Japanin markkinoiden ulkopuolelle ensi vuoden aikana.

Renderöidyissä kuvissa esiintyy myyntiversion prototyyppi kahdessa eri värissä – mustana ja hopeana. Laitteen kerrotaan noudattavan “ultra-ohutta muotoilua”, mutta tarkempia mittoja ei ole vielä paljastettu. Näytön koko on 4,3 tuumaa ja se käyttää AMOLED-tekniikkaa sekä qHD-resoluutiota (960×540). Lisäksi puhelin on pöly- ja vesisuojattu ja siitä löytyy NFC-tuki. Kameran tarkkuudesta tai käyttöjärjestelmästä ei ole varmaa tietoa, mutta käyttöjärjestelmän arvellaan olevan Android.

Puhelin tullaan julkaisemaan ensimmäisenä Euroopan markkinoille maaliskuussa 2012 ja myöhemmin luvassa on myös muita Panasonic-älypuhelinmalleja. Panasonic tavoittelee Euroopassa 1,5 miljoonan puhelimen myyntiä vuonna 2012 ja odottaa luvun kymmenkertaistuvan vuoteen 2016 mennessä.

Panasonic, Panasonic to Expand Smartphone Business to European Market

GSMArena, Details released for Europe-bound Panasonic smartphone

Juha Kokkonen

Kommentit

2.

Komeita kaukosäätimiä on pojilla!

Vastaa tähän
3.

Kumma kun kuukausi sitten samasta puhelimesta julkaistiin kuvat, niin ulkonäöstä oli ainoastaan 20 ensimmäistä kommenttia käytännössä pelkkää negatiivista palautetta.

Nyt sitten taas täysin päinvastoin.

Vastaa tähän
4.

Melko tyylikkään näköinen puhelin. Ainoa mikä tulee mahdollisena ongelmana mieleen on terävät kulmat jotka vaikeuttavat sen kaivamista taskusta… Salamavalon puute ei haittaa itseäni koska kamera puhelimessa on täysin turha, ensimmäinen Android-puhelimeni on ollut käytössä melkein vuoden ja olen ottanut vain muutaman testikuvan. Ainoa todellinen mieleen tuleva käyttötarkoitus on jonkin lehtiartikkelin reproaminen, mutta varsinkaan aikakauslehtien kanssa siinä ei voi käyttää salamaa koska salamavalon heijastus tuhoaa tekstin luettavuuden kuvasta.

Vastaa tähän
5.

Siinähän puuttuu salamavalo?

Vastaa tähän
6.

@2. Komppaan. Ekana tuli mullekin mieleen.

Vastaa tähän
7.

Miksi tulee mieleen nokia n9?

Vastaa tähän
8.

Toivottavasti nuo sivunäppäimet on suunniteltu oikein, eli siten ettei esim taskussa ne painaudu ikäänkuin näyttöön päin, ei toiseen sivuun…
Kaunista.

Vastaa tähän
9.

Jep, ei pahan näköinen ollenkaan.
Tottunut pitämäänkin lähes koko päivän jotain tuon näköistä kädessä, niin pian sillä voi puhuakki 🙂

Vastaa tähän
10.

4@ samaa mieltä!
puhelimessa tietty tyyylikkyys!

Vastaa tähän
11.

Tuohan on ihan hemmetin nätti.
Paljon hienompi kuin yksikään HTC:n kapula esim.

Vastaa tähän
12.

@2 mitä muutakaan voit odottaa Panasonicilta

Vastaa tähän
13.

Tulee vähän kaukosäädin mieleen.

Vastaa tähän
14.

Tosi vaikea kuvitella panasonicin myyvän 15 miljoonaa puhelinta ainakaan tekemällä samaa kuin muutkin

Vastaa tähän

Kommentointi on suljettu.