Äänestys: Final Fantasy VII Remake ilmestyy pian – tiesitkö, että kyse ei ole peliklassikon kokonaisesta uusintaversiosta?

28.02.2020 15:00 | Muropaketin toimitus

Square Enix on tuonut kehnosti esille, että pian ilmestyvä Final Fantasy VII Remake on tosiasiassa vasta ensimmäinen osa remake-sarjasta.

Olet varmaankin huomannut ennen tämän uutisen lukemista, että peliklassikko Final Fantasy VII ilmestyy pian PlayStation 4:lle uusittuna remake-versiona. Mutta jos et ole seurannut Final Fantasy VII Remakea koskevaa uutisointia tarkemmin, voit hyvin kuvitella että kyseessä olisi kokonainen FFVII:n uusintaversio. Näin ei kuitenkaan ole.

Nimestään huolimatta huhtikuun alussa ilmestyä Final Fantasy VII Remake on vasta ensimmäinen osa koko Final Fantasy VII -pelin uusintaversiosta, joka ilmestyy siis episodimuotoisesti. Huhtikuussa ilmestyvän pelin on kuvailtu olevan täyspitkän Final Fantasy -roolipelin mittainen, mutta se kertoo vain Midgariin sijoittuvan alkuosuuden pelin tarinasta.

Kuten Game Fraggerin tuoreessa uutisessa todetaan, ei Square Enix ole todellakaan painottanut episodiluonteisuutta pelin promootiossa. PlayStation Storen virallisessa pelikuvauksessa asiaa kuvataan näin:

”FINAL FANTASY VII REMAKE -projektin ensimmäinen itsenäinen peli kattaa ryhmän paon Midgarista ja menee syvemmälle Midgarin tapahtumiin kuin alkuperäinen FINAL FANTASY VII.”

Tilanteesta tekee sekavamman se, ettei Square Enix ole paljastanut, kuinka moneen osaan FFVII on jaettu tai milloin seuraavat osat ilmestyvät. Kaikki tämä on hämärän peitossa.

Alta voit kertoa, tiesitkö ennen tämän uutisen lukemista Final Fantasy VII Remaken episodimuodosta. Peli ilmestyy 10. huhtikuuta PlayStation 4:lle.

Tiesitkö, ettei Final Fantasy VII Remake sisällä koko alkuperäisen pelin tarinaa?

Katso tilanne vastaamatta

Muropaketin uusimmat