UUSIMMAT

Äänestys: GTA V myy edelleen kuin häkä, mutta oletko pelannut peliä koskaan loppuun?

10.09.2019 07:30 | Muropaketin toimitus

Grand Theft Auto V käy edelleen hyvin kaupaksi, mutta verkkopeli voi houkuttaa pelaajia enemmän kuin GTA V:n tarinallinen yksinpeli. Kysymmekin nyt Muropaketin lukijoiden pelikokemuksesta.

Grand Theft Auto V on yksi historian myydyimmistä peleistä, ja vaikka se ilmestyi alunperin jo vuonna 2013, ei pelin myynti osoita mitään hidastumisen merkkejä. Toukokuussa kerroimme, että peliä myytiin edeltäneen puolen vuoden aikana peräti 10 miljoonaa kappaletta, ja kesälläkin GTA V dominoi ainakin PlayStation Storen latauksia.

GTA V:n myyntivalttina on kuitenkin jo vuosia toiminut GTA Online. Verkkopeliä tuetaan viikottain uudella sisällöllä, ja se onkin tuottanut Rockstarille tolkuttoman määrän rahaa.

Vaikka peliä siis myydään yhä valtavia määriä, on epäselvää kuinka moni uusista ostajista todella läpäisee GTA V:n tarinallisen yksinpelin. Mistään lyhyestä pelistähän ei ole kyse: How Long to Beat -sivuston mukaan GTA V:n yksinpeli syö keskimäärin reilut 31 tuntia peliaikaa, vaikka läpäisisi pelkän päätarinan.

Alkuvuodesta myös kerroimme monien muiden hittipelien läpäisyprosenteista, jotka olivat yllättävän matalia. Esimerkiksi tuoreimman God of Warin oli tuolloin läpäissyt vain reilut 53 prosenttia kaikista pelaajista. Voi siis hyvinkin olla, että GTA V:n mittava kampanja on jäänyt monelta pelaajalta kesken huomion keskittyessä GTA Onlineen.

Kysymmekin nyt Muropaketin lukijoilta, oletteko itse läpäisseet GTA V:n yksinpelin. Voit tehdä oman valintasi alta.

Oletko läpäissyt Grand Theft Auto V:n yksinpelin (päätehtävät)?

Katso tilanne vastaamatta