Uusimmat

Äänestys: Katsoitko eilen ENCEn välieräottelua vai Leijonien kiekkofinaalia?

27.05.2019 11:01 Muropaketin toimitus

Sunnuntai-ilta oli suomalaisille esports- ja kiekkofaneille hankala paikka, sillä samaan aikaan tuli sekä ENCEn cs_summit 4 -turnauksen välieräottelu että Leijonien kiekkofinaali Kanadaa vastaan.

Hyvin tasaisessa cs_summit 4:n välieräottelussa suomalaisjoukkue ENCE kohtasi ranskalaisen Team Vitalityn. Paras kolmesta -sarjan ratkaisua jouduttiin hakemaan aina kolmantena pelatun Infernon jatkoajalta saakka, mutta lopulta ENCE joutui nöyrtymään viimeisessä kartassa 13-4-tilanteesta takaisin ponnahtaneelle Team Vitalitylle erin 19-15.

Lopulta Team Vitality voitti cs_summit 4:n finaaleissa myös Team Liquidin ja kuittasi siten 64 000 dollarin pääpalkinnon. Neljänneksi sijoittuneelle ENCElle jäi käteen 20 000 dollaria.

Kaikeksi onneksi Leijonilla peli kulki Kanadaa vastaan paljon paremmin, kun Suomen jääkiekkomaajoukkue voitti kaikkien aikojen kolmannen maailmanmestaruutensa numeroin 3-1.

Katsoitko eilen ENCEn välieräottelua vai Leijonien kiekkofinaalia?