UUSIMMAT

Activision-Blizzardin kaaos saa jo koomisia piirteitä – Uusin käänne ei yllätä

23.11.2021 14:22 | Muropaketin toimitus

Yhtiö vastasi kriisiin perustamalla komitean, jota johtaa toimitusjohtajalle raportoivat johtokunnan jäsenet.

Olemme aiemmin kertoneet siitä, millaisessa kaaoksessa Activision-Blizzard on. Yhtiö jatkaa vajoamistaan syvemmälle kriisiin, jonka ytimessä on yhtiön täysin myrkyllinen työkulttuuri. Eräs esimerkki tästä on se, kuinka yhtiön toimitusjohtaja Bobby Kotick on muun muassa uhannut tappaa alaisensa.

Activision-Blizzard julkisti uusia toimia, joilla se aikoo puuttua häirintään. Asiasta kertoo Eurogamer.

Yhtiö tiedotti, että se aikoo perustaa erityisen komitean valvomaan sitä, että häirintätapauksiin puututaan. Komiteaa johtavat kaksi johtokunnan jäsentä, jotka raportoivat toiminnastaan Bobby Kotickille. Activision-Blizzardin työntekijät ovat jo pitkään vaatineet, että yhtiön toimintaa ryhtyy valvomaan täysin itsenäinen toimija.

Activision-Blizzard julkisti aiemmin, että se aloitti käytännön, jolla sillä on nollatoleranssi sukupuoliseen häirintään. Lautakunta kertoi samalla, että käytäntö ei koske Bobby Kotickia.

“Yhtiö on johtokunnan tuella edennyt merkittävästi tavoitteessaan parantaa työkulttuuria. On selvää, että nykyiset olosuhteet vaativat tavallista suurempaa johtokunnan osallistumista”, tiedotti Activision-Blizzard.

Yhtiö lisäsi, että viimeaikaiset tapahtumat ovat olleet hyvin haastavia.

Kerroimme aiemmin myös siitä, kuinka Bobby Kotick on harkinnut eroavansa tehtävästään, ellei työkulttuuria saada nopeasti muutettua parempaan päin. Yhtiön pörssikurssi on ollut kovassa laskussa jo pitkään.

Muropaketin uusimmat