Activision: Call of Duty -elokuvia tehdään vain, jos käsikirjoitus ja tarina vakuuttavat

14.11.2017 13:33 | Muropaketin toimitus | 2

Call of Duty -pelisarjaan perustuvia elokuvia on kehitteillä useampia. Pelijulkaisija Activisionin johtaja on kuitenkin kommentoinut, että elokuva tehdään vain siinä tapauksessa, että käsikirjoitus toimii.

Videopeleihin perustuvat elokuvat ovat useimmiten roskaa, ja sen paremmin pelaajat kuin katsojatkaan tuskin odottavat suuria räiskintäpelisarja Call of Dutyyn perustuvasta elokuvasta. Vielä alemmas odotuksia laskee se, että elokuvia on ilmeisesti suunniteilla samalla kertaa useampiakin.

Nyt Call of Dutyn julkaisijayhtiö Activisionin kuluttajatuoteryhmän johtaja Tim Kilpin on kommentoinut mahdollista Call of Duty -elokuvaa. GameSpotin mukaan Kilpin painottaa, että pelisarjan elokuvaversion kanssa ollaan hyvin varovaisia.

”Suoraan sanoen, jos käsikirjoitus ja tarina eivät ole kohdallaan, emme tee sitä”, Kilpin toteaa.

”Tämä ei ole sellainen tilanne, jossa joku sanoo: Ihan sama, kunhan teette sen”, painottaa Kilpin. ”Uskomme, että jos elokuva tehdään oikein, sillä on mahdollisuus laajentaa pääyleisöämme sen ryhmän ulkopuolelle, johon peli yleensä vetoaa.”

Activision on aiemmin todennut pyrkivänsä luomaan Call of Dutyn pohjalta Marvel Cinematic Universea muistuttavan laajemman elokuvamaailman. Activision Studiosin johtaja Nick van Dyk on myös kuvaillut, että pelejä ei soviteta elokuviksi suoraan, mutta ne pyrkivät noudattamaan samaa tyyliä.

Sarjan tuorein peli, Call of Duty: WWII ilmestyi marraskuun alussa. Alta voit lukea haastattelumme ja ensikosketuksemme pelistä:

Haastattelu: Call of Duty: WWII:n tekijät halusivat sotapelistä realistisen aina zombeja myöten

Ensikosketus pelivideoiden kera: Call of Duty: WWII vakuuttaa tunnelmalla ja Zombies-moodin kauhulla

Keskustelu

Hassua – saahan pelienkin juoni, sekä laatu, olla luokattoman huonoa fantasiaräiskintään… :P

Kuullostaa hyvältä. Kopioisivat suoraan juonet black opseista, niin pieksee 99% sota elokuvista ja sarjoista.

Muropaketin uusimmat