Activisionilla menee hyvin: Call of Duty: WWII on vuoden parhaiten menestynyt konsolipeli Yhdysvalloissa

20.12.2017 17:53 | Muropaketin toimitus

Call of Duty: WWII on rahallisesti mitattuna parhaiten menestynyt konsolipeli Yhdysvalloissa vuonna 2017. Toiselle sijalle sijoittui niin ikään Activisionin kehittämä Destiny 2.

Activision on menestynyt kuluvalla vuodella mallikkaasti, sillä lehdistötiedotteen mukaan yhtiö on julkaissut kaksi Yhdysvaltojen parhaiten vuonna 2017 konsoleilla menestynyttä videopeliä. Activisionin mukaan Sledgehammerin kehittämän CoD WWII:n myynnit ovat tähän mennessä ylittäneet jo miljardin dollarin rajapyykin, ja peli onkin kuluvan vuoden parhaiten rahaa tuottanut konsolipeli.

Destiny 2 oli puolestaan Yhdysvaltojen toiseksi parhaiten myynyt konsolipeli ja samalla Activisionin kaikkien aikojen parhaiten myynyt PC-julkaisu myyntimäärillä mitattuna. Destiny 2 onkin jo tähän mennessä ylittänyt alkuperäisen Destinyn myyntimäärät.

Myös sekä pelaajilta että kriitikoila kehuja kerännyt Crash Bandicoot N. Sane Trilogy oli Activisionin näkökulmasta onnistunut julkaisu, sillä se on myynyt enemmän kuin mikään muu remasterointi PlayStation 4:n historiassa.

CoD WWII:n Muropaketti-arvostelu on luettavissa täältä, kun taas Destiny 2:n arvostelu löytyy täältä ja N. Sane Trilogyn arvostelu täältä.