Uusimmat

Ainakaan syksyllä ilmestyvä Battlefield ei hylkää yksinpelaajia

09.05.2018 12:23 Muropaketin toimitus

Electronic Arts on vahvistanut, että syksyllä ilmestyvä uusi Battlefield-peli sisältää tuttuun tapaan myös yksinpelikampanjan.

Call of Duty -sarjan on huhuttu jättävän seuraavan osansa ilman yksinpelikampanjaa. Olipa tämä totta tai ei, ainakaan Electronic Artsin suosittu Battlefield-sarja ei ole hylkäämässä yksinpelaajia.

DualShockers kertoo, EA on vahvistanut tuoreessa sijoittajatilaisuudessa, että syksyllä ilmestyvä uusi Battlefield sisältää myös tarinallisen yksinpelin.

”Jokainen taistelu on uniikki, ja jokainen moodi tuo omat haasteensa, lähtien siitä, kuinka vaikutat ympäristöösi, aina yksinpelin vaikuttaviin tarinoihin ja seuraavan tason suureen moninpeliin, joka ulottuu useisiin karttoihin ja moodeihin”, kuvailee toimitusjohtaja Andrew Wilson.

EA-johtaja korostaa myös, että luvassa on täysverinen ja rikas räiskintäpeli, sekä ”jatkuva palvelu”, joka rakentaa Battlefield 1:n (2016) menestyksen varaan.

Uuden Battlefieldin on vahvistettu ilmestyvän syksyllä, mutta pelistä ei ole julkistettu tarkempia tietoja. Sen on huhuttu sijoittuvan toiseen maailmansotaan, mutta tätä ei ole vahvistettu.

Muropaketin uusimmat