Esitelläänkö The Sims 4 jo tänään?

06.05.2013 14:30 | Muropaketin toimitus | 95

Jos satut pitämään The Simsistä, kuten kuulemma muutama ihminen tekee, tänään kannattaa olla kuulolla. Näyttää nimittäin kovasti siltä, että The Sims 4 esitellään jo myöhemmin tänään!

Nettietsivät bongasivat viikonloppuna, että EA on rekisteröinyt The Sims 4:lle domainin, joka toistaiseksi ohjaa vain koko pelisarjan kotisivulle. Lisäksi foorumeilla on bongattu, että EA on tänään järjestämässä puhelintilaisuutta, jossa on tiedossa ”suuria uutisia” The Sims -sarjan tienoilta. 1+1 lienee tässäkin tapauksessa kaksi.

Tiettävästi EA ei tule unohtamaan The Sims 3:a, vaan sillekin on tiedossa useita lisäosia vielä tämän vuoden aikana. Mutta kokonaan uudella versionumerolla varustettu peli? Onhan se iso juttu!

Huomenna tiedämme siis jo enemmän.

Lähde: NeoGAF

Keskustelu

Vähän pelottaa jos tämä kokee samanlaisen kohtalon kun tuo Simcity 5. Luotan siihen että osaavat keksiä lisää hyvää sisältöä ja uutta tavaraa vanhaan kaavaan (senhän kakkonen ja kolmonen ovat jo todistaneet) mutta kun nyt vaan tajuaisivat pitää yksinpelin yksinpelinä.

..ja sittten alkaa taas kauhea lisäosa keräily. Huh huh. Sims 4 lemmikit, yöelämää, lomalla, yliopisto…….+ ne H&M vaatepaketit yms :D

Ihan kiva pelisarja on mutta älytöntä tuollainen rahastus, joten en osta tätäkään.

Vähän ihmetyttää tämä EA:n peli julkaisu vaikka tuota peliä varmaankin jotkut odottaakin kaiken tämän DLC ja EA:n mikromaksu sekoilun jälkeen niin tämä on se peli jos mikä, mikä tunnetaan jatkuvatsa uusista lisäosista ja mahdollisista DCL -maksuista, että vielä aikovat tämän pelin julkaista, vaikka ei ole vielä The Sims 2 -collectioniakaan tullut. En ole The Sims 1:ösen jälkeen ostanut simejä kun ovat menneet tähän jatkuvaan lisäosa pelleilyyn.

Muropaketin uusimmat