UUSIMMAT

Älä katso tätä: Star Wars -pelin tv-mainos sisältää massiivisen spoilerin

03.12.2019 09:50 | Muropaketin toimitus

Voimme vain arvailla, mitä Electronic Artsin mainostiimin päässä liikkuu.

Star Wars Jedi: Fallen Order ilmestyi vasta pari viikkoa sitten, eikä tarinallisesta seikkailupelistä ole hyvä paljastaa liikoja. Myös Muropaketin arviossa varoimme visusti suurempia spoilereita, jotka pilaisivat kokemuksen Star Warsin ystäviltä.

Siksi onkin erikoista, että itse pelijulkaisija Electronic Arts on päättänyt tunkea pelin uuteen tv-mainokseen merkittävän paljastuksen tarinasta. Kuten Kotaku kertoo, alla olevalla videolla nähdään loppupuolella hahmo, joka tulee peliin yllätyksenä ja vasta aivan tarinan lopussa.

Jedi: Fallen Order on pitkähkö kertomus, jonka nopeimmatkin pelaajat läpäisevät 15 tunnissa. On siis todella kurjaa, että loppupelin juonenkäänne on laitettu 30 sekunnin tv-mainokseen.

Mikäli olet kiinnostunut peliä joskus kokeilemaan, suosittelemme lukemaan mielummin vaikkapa arvostelumme, kuin katsomaan mainoksen. Jos toisaalta et pahemmin pelistä perusta, voit vilkaista videolta mistä on kysymys.

Arvostelu: Uusi Star Wars – peli ei ihan vakuuta – Jedi: Fallen Order on laimea yhdistelmä Dark Soulsia ja Tomb Raideria

Muropaketin uusimmat