Alien-leffoista oli tekeillä ainakin kaksi peliä – sitten Disney osti Foxin ja molemmat kuopattiin

18.02.2020 11:16 | Muropaketin toimitus

Duke Nukem -peleistä tunnettu 3D Realms valmisteli Alien-räiskintäpeliä, joka jäi kuitenkin Disneyn ja Foxin yrityskauppojen jalkoihin.

Alien-leffojen pohjalta ei ole julkaistu yhtään merkittävää peliä sitten vuoden 2014 Alien: Isolationin. Nyt tiedämme miksi.

Viime viikolla kerroimme, että pelikehittäjä Cliff Bleszinski paljasti Boss Key Productions -studionsa valmistelleen kiehtovaa Alien-peliä muutama vuosi sitten. Projekti jäi kuitenkin lähtökuoppiinsa, kun Disney osti elokuvayhtiö Foxin.

Nyt on paljastunut toinenkin hyllytetty Alien-peli, kertoo VG24/7. 3D Realmsin johtaja Frederik Schreiber kertoi studion oomasta Alien-projektista Twitterissä vastauksessa Bleszinskille. Peli olisi kantanut nimeä Aliens: Hadleys Hope, ja studiopomo kertoo projektin ”menneen pitkälle esituotantoon” ennen Disneyn studiokauppoja.

Schreiberin twiitin näet kuvineen alta.

Nyt Disneyn tiedetään siis Foxin ostamalla tehneen lopun kahdesta potentiaalisesta Alien-sarjan pelistä. Herää väistämättä kysymys, mitähän muuta päätyi samalla kertaa hyllylle.

Muropaketin uusimmat