UUSIMMAT

”Olisihan se ollut kiva, jos olisi edes kysytty mukaan!” – Alkuperäinen Nathan Drake -näyttelijä avautui tulevasta Uncharted-elokuvasta

18.09.2020 12:37 | Muropaketin toimitus

Nolan North on avautunut suhteestaan tulevaan Uncharted-elokuvaan ja paljastanut, nähdäänkö häntä elokuvassa lainkaan.

ComicBookMovie.comille antamassaan haastattelussa Nolan paljastaa, että ei, tuotantoyhtiö ei ole lähestynyt häntä mahdollisen cameo-roolin suhteen, mutta se ei ole lannistanut miestä.

”Ei, he eivät ole olleet yhteydessä. Osa minusta on asian suhteen ok, osa taas tuumaa, että olisihan se ollut kiva, jos olisi edes kysytty! Ei se ole oikeasti iso juttu, ja odotan itse asiassa näkeväni elokuvan. Uskon muidenkin kannattavan odottaa sitä. Antakaa heille mahdollisuus.”

Varsinkin monille pelaajille Nathan Drakea näytellyt North on ainoa ja oikea Drake, mutta elokuvassa hahmon roolissa nähdään tuore Hämähäkkimies Tom Holland. Elokuva sijoittuukin Draken nuoruuteen ja seuraa tätä hänen ollessa parikymppinen. Tämä on myös Northin mielestä oikea tapa lähestyä aihetta.

”Suurempi virhe olisi, jos he yrittäisivät etsiä näyttelijän, joka näyttää Nathan Drakelta ja kirjaimellisesti sovittaisi yhden peleistä elokuvaksi. Pelit ovat jo elokuvia itsessään, joten älkää tehkö sitä. Tehkää mitä teette. Näyttäkään minulle Nathan Drake parikymppisenä, näyttäkää taiteellinen luovuutenne ja tehkää siitä omanne.”

Hän toivookin uudelta elokuvalta hyvää tarinaa ja uskoo tämän toteutuessa näyttelijöiden hoitavan homman kunnialla.

”Antakaa heille mahdollisuus, antakaa heidän olla itsensä. Emme omista näitä hahmoja, enkä malta odottaa ja toivon parasta, koska jos he onnistuvat kertomaan loistavan tarinan, heillä ei ole mitään hätää”, Nolan toteaa.

Muropaketin uusimmat