Alkuperäisen Prince of Persian kehittäjä kertoo ”tekevänsä parhaansa” sarjan puolesta

12.01.2018 13:03 | Muropaketin toimitus

Prince of Persian alkuperäinen kehittäjä Jordan Mechner on kommentoinut Twitterissä pitkään tauolla olleen sarjan tilannetta.

Prince of Persia on tunnettu pelisarja, mutta se on viettänyt pitkään hiljaiseloa. Sarjan edelliset uudet pelit ilmestyivät vuonna 2010, eikä sen jälkeen olekaan nähty muita julkaisuja kuin uusintaversio vuoden 1993 Prince of Persia 2:sta.

Nyt Prince of Persian luoja Jordan Mechner on GameSpotin mukaan vihjannut Twitterissä pelisarjan tulevaisuudesta. Kun tv-juontaja Chrissy Teigen kysyi twiitissään, onkohan Prince of Persia vielä maisemissa ja kertoi rakastaneensa peliä, vastasi Mechner hänelle suoraan.

”Chrissy, tunnen muutaman muunkin, jotka ovat samaa mieltä. Teemme parhaamme tämän eteen”, Mechner toteaa alla olevassa twiitissä.

Mechner kehitti alkuperäisen, vuonna 1989 ilmestyneen Prince of Persian, ja on toiminut myös sarjan myöhempien pelien kehityksessä. Hän on myös käsikirjoittaja ja sarjakuvapiirtäjä.

Ubisoft ei ole pitkään aikaan tarjonnut mitään päivityksiä pelisarjan tilasta. Vuonna 2013 yhtiön toimitusjohtaja kertoi Prince of Persian olevan tauolla, ja lupasi yhtiön tiedottavan heti, kun jotakin kerrottavaa on.