Amazon mokasi perinpohjaisesti – Lähetti PlayStation 5:n ostaneille kissanruokaa ja tyhjiä pakkauksia: “Tapauksia on niin paljon, etten enää pysy niistä kärryillä”

20.11.2020 18:11 | Muropaketin toimitus

Amazon UK ei ole toimittanut asiakkailleen PlayStation 5 -konsoleita sovitusti.

Ison-Britannian Amazon ei ole onnistunut toimittamaan asiakkaille näiden maksamia PlayStation 5 -pelikoneita, sillä monet ovat saaneet kotiovelleen kaikkea muuta, kuin odotetun konsolin. PlayStation 5:n sijaan Amazon on toimittanut esimerkiksi kissanruokaa, jalkahierontalaitteen, kahvinkeittimen ja jopa tyhjiä PlayStation 5 -pakkauksia.

Kaikkein yleisintä Amazonin epäonnistuneessa toimituksessa on ollut se, että lähetti on saapunut paikalle, mutta ei ole poistunut autosta, minkä jälkeen lähetti on jatkanut matkaansa. Pian tämän jälkeen tilaajille on ilmoitettu, että paketti on luovutettu asiakkaalle. Tilannetta selvittänyt pelitoimittaja Bex April May on kertonut, että tapauksia on niin paljon, ettei hän pysy enää niistä kärryillä.

Monet epäonniset, jotka ovat tilanneet PlayStation 5:n Amazonilta, ovat sitä mieltä, etteivät he tule saamaan pelikonetta laisinkaan, vaan heille tullaan hyvittämään ostos. Ei ole selvää, onko kyse vahingosta, vai onko Amazon toiminut asian suhteen tietoisesti.

Asiasta kertoo VGC-sivusto.

Muropaketin uusimmat