Amazon käänsi takkinsa New Worldin suhteen, eivätkä pelaajat ole tyytyväisiä – ”Pelasin 80 tuntia turhaan”

11.10.2021 10:19 | Muropaketin toimitus

Amazonin takinkääntö New Worldiin luvatun ominaisuuden suhteen on vihastuttanut pelaajat.

New Worldin julkaisussa pelin serverit tukkiutuivat pelaajien rynnätessä uuteen peliin, eikä sen suosituimmille palvelimille pystynyt tekemään hahmoja. Kehittäjät lupasivatkin tuolloin pelaajille, että he voivat luoda hahmon harvalukuisemmille servereille ja siirtää hahmonsa myöhemmin muille palvelimille pelatakseen siellä olevien ystävien kanssa.

Nyt yhtiö on kuitenkin sanonut, ettei tämä onnistukaan kuin rajoitetusti, uutisoi Eurogamer. Tämä on ymmärrettävästi vihastuttanut monet pelaajat, jotka ovat käyttäneet pahimmillaan kymmeniä tunteja hahmojensa kehitykseen väärillä palvelimilla.

Pelin foorumilla julkaistussa UKK-viestissä Amazon vastaa itselleen seuraavanlaisesti:

”Joten siirto mille tahansa serverille, jonka lupasimme aiemmin, ei olekaan totta?

– Valitettavasti alkuperäinen viesti on osoittautunut vääräksi.”

Eritoten kysymys koskee eri mantereelta toiselle siirtymistä, joten hahmoja ei voikaan siirtää esimerkiksi Yhdysvaltain servereilta Eurooppaan tai toisinpäin, kuten aiemmin oli luvattu. Sen sijaan Euroopan sisällä hahmoja voi siirtää serveriltä toiselle.

Tämä ei ole kuitenkaan lohduttanut pelaajia, jotka valittavat muun muassa Redditissä ja pelin foorumeilla käyttäneensä jopa 80 tuntia pelihahmojensa kehittämiseen ja todenneen sen olleen hukkaan heitettyä aikaa, kun hahmoa ei voikaan siirtää samalle serverille muiden kavereiden kanssa.

Lue myös: Amazonin perustaja Jeff Bezos kehuu New Worldia – ”vihdoin menestymme”