Ammattilaispelaajan arvio: ”Valorant tuskin kiinnostaa Counter-Strike-konkareita, mutta uusille pelaajille se on loistava mahdollisuus”

05.04.2020 15:23 | Muropaketin toimitus

ESPN:n Esports-podcastissa Overwatch-legenda Seagull, 100 Thievesin varajohtaja sekä entinen Dota 2 -ammattilainen Maelk, Rainbow Six Siege -ammattilainen Pengu sekä toimittaja FionnonFire pohtivat yhdessä Valorantin tulevaisuutta.

Maelk tiivisti nelikon ajatukset toteamalla, että Valorant ei välttämättä vedä puoleensa jo muihin peleihin tuhansia tunteja upottaneita pelaajia, mutta uusille pelaajille se tarjoaa loistavan mahdollisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä.

”Jos olet pelannut Counter-Strikea vuosikausia ja tiedät siitä jokaisen pienenkin tempun ja yksityiskohdan sekä olet käyttänyt loputtoman määrän aikaa vaikkapa tähtäyksen ja liikkumisen opetteluun, niin et välttämättä lämpene uudelle pelille”, Maelk totesi.

”Jos taas et ole oikein menestynyt Counter-Strikessä ja olet jämähtänyt vaikkapa Master Guardian -rankingin tasolle, niin Valorant antaa pelaajille mahdollisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä. Se vetää varmasti hurjan määrän pelaajia puoleensa ja siksi uskon, että Valorantin pelaajamäärät saattavat kohota hyvinkin korkeiksi”, Maelk jatkoi.

Myös Seagull ja Pengu olivat Maelkin kanssa samaa mieltä. ”On vaikea aloittaa peliä, jota muut ovat harjoitelleet jo vuosia. Valorantin tapauksessa kaikki aloittavat samalta viivalta ja se antaa kenelle tahansa mahdollisuuden menestyä pelissä”, Seagull totesi.