UUSIMMAT

Ancestors: The Humankind Odyssey sai viralliset julkaisupäivämäärät – PC:lle jo kesällä, konsolit saavat odottaa

24.05.2019 10:43 | Muropaketin toimitus

Ancestors: The Humankind Odyssey vie pelaajat matkalle ihmiskunnan aamuhämäriin. Nyt peliä kehittävä Panache Digital on paljastanut, että peli ilmestyy ensin PC:lle ja konsoleille vasta myöhemmin. 

Patrice Désilets tunnetaan parhaiten Assassin’s Creed -sarjan alkuperäisenä kehittäjänä, mutta viime vuodet hän on työstänyt uutta Ancestors: The Humankind Odysseyta omalla Panache Digital -studiollaan.

Ancestors: The Humankind Odyssey  alkaa Afrikan mantereelta 10 miljoonan vuoden takaa, ja pelaaja asettuu muinaisten sukulaistemme nahkoihin. Ancestorsin tapahtumat levittyvätkin peräti kahdeksan miljoonan vuoden ajanjaksolle ja pelaajan tulee ohjata oma klaansinsa sukupolvesta toiseen. Pelimekaniikkoihin kuuluvat muun muassa evoluutio ja selviytyminen uhkaavassa ympäristössä.

PC:llä historiallisen seikkailun voi aloittaa jo elokuun 27. päivänä, kun taas Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle se ilmestyy vasta joulukuussa. PC:llä Ancestors: The Humankind Odyssey ilmestyy yksinoikeudella Epic Games Storeen.