Apex Legendsin huijarit joutuvat jatkossa pelaamaan keskenään

16.07.2019 11:20 | Muropaketin toimitus

Respawn Entertainment uudistaa Apex Legendsin ottelujärjestelmää niin, että huijaamisesta kiinni jääneet pelaajat joutuvat toisiaan vastaan.

Pelihuijarit vaivaavat myös talvella ilmestynyttä Apex Legendsiä, mutta kehittäjästudio Respawn Entertainmentilla on kehitteillä uusia keinoja huijausten torjumiseksi. Eurogamerin mukaan Respawn kehittää parhaillaan uutta autoban-teknologia sekä keinoja pysyä ajantasalla uusista huijauksista, mutta tekeillä on myös kekseliäämpi torjuntakeino.

Apex Legendsin matchmaking-ominaisuutta nimittäin uudistetaan siten, että tunnistetut huijarit ja spämmerit ohjataan tulevaisuudessa samoihin otteluihin keskenään. Näin siis aimbotteihin ja muihin huijauskeinoihin turvautuvat saavat maistaa omaa lääkettään.

Respawn tulee puuttumaan myös siihen, kuinka jotkut pelaajat liittyvät tarkoituksella huijaavan pelaajan partyyn saadakseen helppoja voittoja. Studion mukaan tämäkin on tapa huijata, ja kehittäjät tutkivat parhaillaan toimintaa lähemmin.

”Kuten olemme ennenkin sanoneet, sota huijareita vastaan jatkuu, ja se on tärkeysjärjestyksessä korkealla”, Respawn kertoo Redditissä.